Uima-allas

Altaat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Mukavat altaat hauskoihin ja rentouttaviin hetkiin löydät helposti meiltä. Altaiden puhdistukseen tarvittavat allastarvikkeet on hyvä tilata samalla kertaa. Kun sinulla on kaikki tarvittava, voit keskittyä kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen.

 

Altaat hauskoihin ja rentouttaviin hetkiin

Altaat on hyvä laittaa tarpeeksi tasaiselle maalle, jotta ne olisivat suorassa. Altaan alta kannattaa myös poistaa kaikki terävät kivet ja vastaavat, jotta allas pysyisi ehjänä ja hyvässä kunnossa. Meillä on monen kokoisia ja muotoisia altaita. Käytettyjä valmistusmateriaalejakin on montaa erilaista. Puinen allas on hyvä valinta lähes jokaiseen pihaan, sillä se soveltuu mukavasti ympäristöönsä. Suuret terassit ja katokset ovat hyviä paikkoja pienemmille altaille. Omassa altaassa on hauska istua oman perheen tai ystävien kanssa niin kesän lämmössä kuin viileinä syysiltoinakin. Uima-allaslälmpöpumput pitävät huolen siitä, että altaan vesi on miellyttävän lämmintä. Byggmaxin laajasta valikoimasta löydät varmasti oikeanlaisen altaan juuri omiin tarkoituksiisi. Allas on tarkoitettu arkipäivän pieniin rentouttaviin hetkiin, jotka tekevät elämästä elämisen arvoisia.


Altaat ulkokäyttöön Byggmaxilta

Kaikki laadukkaat altaat ulkokäyttöön löydät Byggmaxilta. Hemmottele sinäkin itseäsi tilaamalla edullinen allas puutarhaasi. Tilaa tänään ja tee villeimmistäkin unelmistasi totta.

Suodata

13 Tulokset

Järjestä
Swim & Fun
Korkeus: 90 cm, sis. Skimmeripumpun & turvatikkaat
Swim & Fun
Täydellinen setti
89  €
Planet Pool
610x375x132cm, tilavuus 23200L
3 518  €
Chemoform
1 558  €
Swim & Fun
1 455  €
Swim & Fun
1 184  €
Swim & Fun
808  €
Planet Pool
Ø350x120cm, tilavuus 10100L
999  €
Swim & Fun
720  €
Chemoform
1 299  €
Canopia
Saatavana useita kokoja
Alkaen 7 452 76  €