Kasvihuoneet

Kasvihuoneet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Saat meiltä helposti asennettavat kasvihuoneet, jotka sopivat kaikenlaisille kasveille. Vaikka sinulla ei olisi puutarhaa, meiltä löydät kompaktit vaihtoehdot myös parvekkeelle. Talvipuutarha ei ole enää haave, vaan ihan täyttä totta.

Kasvihuoneet jokaiseen tarpeeseen

Omistatko ison pihan, joka kaipaisi hiukan persoonallista piristystä? Vai onko sinulla vain rajoitettu tila, esimerkiksi parveke, ja asut kerrostalossa? Meiltä löydät ratkaisut puutarhurin unelmiisi. Voit pystyttää joko lasiset tai muoviset kasvihuoneet pihallesi ja samalla pidennät kesäkautta. Jos taas tila on rajallinen asuinolosuhteiden takia, voit valita myös kompaktin ratkaisun, joka soveltuu esimerkiksi kerrostalon parvekkeelle. Ruostumaton alumiinirunko ja galvanoitua terästä olevat sokkelit tekevät kasvihuoneesta kestävän. Laadukkaat kasvihuoneet takaavat onnistuneen kasvun ja kehityksen. Jos suunnittelet herkkien kasvien kasvattamista, ne eivät välttämättä kestä kesän kuumimpia päiviä, joten varjostusverkko on tällöin omiaan suojaamaan kasvisi. Verkko vähentää auringon valoa jopa 75 %. Kasvisi voivat hyvin ja saat hyvän sadon kesäkauden päätyttyä. Verkko on myös helppo asentaa ja siirtää.

Kasvihuoneet kuntoon Byggmaxin avulla

Oman pihan suunnittelu, muokkaus ja somistaminen ovat jokaisen viherpeukalon unelma. Me teemme sen sinulle helpoksi. Meiltä löydät erilaisia pihakiviä, joilla voit reunustaa polkuja pihaasi. Meiltä tilaat näppärästi myös pihalaatat, joiden päälle rakennat terassin. Voit somistaa niillä myös kasvihuoneesi. Tyylikkäät pihakivet ja -laatat luovat kasvihuoneellesi esteettistä tyyliä sekä tekevät kasvihuoneen puhtaanapidon helpommaksi. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi siitä, että rakenteet mätänisivät, kun kosteus ja vesi imeytyvät rakenteisiin. Byggmaxin laajasta valikoimasta löydät kasvihuoneellesi ja pihallesi sopivat ratkaisut. Valikoimamme kasvihuoneet on tehty juuri sinun tarpeittesi mukaan. Ne on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja ovat saatavillasi järkevään hintaan. Voit valita, haluatko kasvihuoneeseesi sokkelin vaiko et. Sokkelin voit myös rakentaa itse vaikka puusta. Sen voi myös valaa betonista tai rakentaa betoniharkoista. Hanki edullinen kasvihuone ja sopivat tarvikkeet Byggmaxilta.

Kasvihuoneet pihaan ja parvekkeelle Byggmaxilta

Kasvihuoneet pihallesi, terassille tai parvekkeelle. Löydät meiltä laadukkaat ratkaisut järkevään hintaan. Kasvihuoneiden avulla pidennät kesäkautta ja nautit sadostasi pidempään. Tarvittaessa autamme sinua toteuttamaan unelmasi. Tilaa kasvihuoneet suoraan kotiin.

22 tuotetta

 1. Akryylilevy
  3x1000x1000mm, kirkas
  Akryylilevy
  Hinta alkaen
  51 95 /st
 2. Automaattinen tuuletusluukun avaaja kasvihuoneeseen
  Erilliseen kasvihuoneeseen
  -5% 30/06 Asti
  Automaattinen tuuletusluukun avaaja kasvihuoneeseen
  Alkup. hinta 59   Säästät 2 95 Erikoishinta 56 05 /kpl
 3. Varjostusverkko kasvihuoneeseen
  Mukana asennuskoukut
  -5% 30/06 Asti
  Varjostusverkko kasvihuoneeseen
  Alkup. hinta 75   Säästät 3 75 Erikoishinta 71 25 /kpl
 4. Kasvutuki kasvihuoneeseen
  10 kpl
  -5% 30/06 Asti
  Kasvutuki kasvihuoneeseen
  Alkup. hinta 25   Säästät 1 25 Erikoishinta 23 75 /kpl
 5. KASVIHUONE MYTHOS GOP
  Saatavana useita malleja
  -10% 30/06 Asti
  KASVIHUONE MYTHOS GOP
  Alkup. hinta 855   Säästät 85 50 Erikoishinta 769 50 /kpl
 6. Hylly ja ruuvit kasvihuoneeseen Gop
  Kasveille tai työkaluille
  -5% 30/06 Asti
  Hylly ja ruuvit kasvihuoneeseen Gop
  Alkup. hinta 75   Säästät 3 75 Erikoishinta 71 25 /kpl

22 tuotetta