Kasvihuoneet

Kasvihuoneet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Saat meiltä helposti asennettavat kasvihuoneet, jotka sopivat kaikenlaisille kasveille. Vaikka sinulla ei olisi puutarhaa, meiltä löydät kompaktit vaihtoehdot myös parvekkeelle. Talvipuutarha ei ole enää haave, vaan ihan täyttä totta.

Kasvihuoneet jokaiseen tarpeeseen

Omistatko ison pihan, joka kaipaisi hiukan persoonallista piristystä? Vai onko sinulla vain rajoitettu tila, esimerkiksi parveke, ja asut kerrostalossa? Meiltä löydät ratkaisut puutarhurin unelmiisi. Voit pystyttää joko lasiset tai muoviset kasvihuoneet pihallesi ja samalla pidennät kesäkautta. Jos taas tila on rajallinen asuinolosuhteiden takia, voit valita myös kompaktin ratkaisun, joka soveltuu esimerkiksi kerrostalon parvekkeelle. Ruostumaton alumiinirunko ja galvanoitua terästä olevat sokkelit tekevät kasvihuoneesta kestävän. Laadukkaat kasvihuoneet takaavat onnistuneen kasvun ja kehityksen. Jos suunnittelet herkkien kasvien kasvattamista, ne eivät välttämättä kestä kesän kuumimpia päiviä, joten varjostusverkko on tällöin omiaan suojaamaan kasvisi. Verkko vähentää auringon valoa jopa 75 %. Kasvisi voivat hyvin ja saat hyvän sadon kesäkauden päätyttyä. Verkko on myös helppo asentaa ja siirtää.

Kasvihuoneet kuntoon Byggmaxin avulla

Oman pihan suunnittelu, muokkaus ja somistaminen ovat jokaisen viherpeukalon unelma. Me teemme sen sinulle helpoksi. Meiltä löydät erilaisia pihakiviä, joilla voit reunustaa polkuja pihaasi. Meiltä tilaat näppärästi myös pihalaatat, joiden päälle rakennat terassin. Voit somistaa niillä myös kasvihuoneesi. Tyylikkäät pihakivet ja -laatat luovat kasvihuoneellesi esteettistä tyyliä sekä tekevät kasvihuoneen puhtaanapidon helpommaksi. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi siitä, että rakenteet mätänisivät, kun kosteus ja vesi imeytyvät rakenteisiin. Byggmaxin laajasta valikoimasta löydät kasvihuoneellesi ja pihallesi sopivat ratkaisut. Valikoimamme kasvihuoneet on tehty juuri sinun tarpeittesi mukaan. Ne on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja ovat saatavillasi järkevään hintaan. Voit valita, haluatko kasvihuoneeseesi sokkelin vaiko et. Sokkelin voit myös rakentaa itse vaikka puusta. Sen voi myös valaa betonista tai rakentaa betoniharkoista. Hanki edullinen kasvihuone ja sopivat tarvikkeet Byggmaxilta.

Kasvihuoneet pihaan ja parvekkeelle Byggmaxilta

Kasvihuoneet pihallesi, terassille tai parvekkeelle. Löydät meiltä laadukkaat ratkaisut järkevään hintaan. Kasvihuoneiden avulla pidennät kesäkautta ja nautit sadostasi pidempään. Tarvittaessa autamme sinua toteuttamaan unelmasi. Tilaa kasvihuoneet suoraan kotiin.

Näytä enemmän
Suodata

33 Tulokset

Järjestä
0,6x810x1200mm, polykarbonaatti, UV-suojattu
alkaen 11 95  €
3x1000x1000mm, kirkas
alkaen 51 95  €
Skånska Byggvaror
Saatavilla useita värejä ja lasitusvaihtoehtoja.
Skånska Byggvaror
Sisältää sokkelin. Saatavilla useita värejä ja lasitusvaihtoehtoja.
Hortus
Muovi / lakattu metalli
92  €
Skånska Byggvaror
Saatavilla useita värejä ja lasitusvaihtoehtoja.
Juliana
Saatavana useita kokoja
Gop
Pohjalevy, alumiiniprofiilit, tuuletusluukku, kennolevyä, 125x63,5x160cm
359  € /kpl
Gop
Saatavana useita malleja
Hortus
Muovi / lakattu metalli
72  €
Gop
Mukana asennuskoukut
75  € /kpl
Hortus
215 x 200 x 100 cm, musta
97  €
Juliana
Musta
639  €
Palram
1160x1160x1480 mm
427  € /kpl
Palram
Antrasiitinharmaa, kirkaslasi
3 260  €
Hortus
Muovi / lakattu metalli
44  €
Juliana
Musta
459  €
Juliana
3840x3840x2760 mm, musta
5 189  €
Juliana
Musta
549  €
Gop
10 kpl
25  €
Juliana
Musta
99  €
Gop
Erilliseen kasvihuoneeseen
59  € /kpl