Kasvihuoneet

Kasvihuoneet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Saat meiltä helposti asennettavat kasvihuoneet, jotka sopivat kaikenlaisille kasveille. Vaikka sinulla ei olisi puutarhaa, meiltä löydät kompaktit vaihtoehdot myös parvekkeelle. Talvipuutarha ei ole enää haave, vaan ihan täyttä totta.

Kasvihuoneet jokaiseen tarpeeseen

Omistatko ison pihan, joka kaipaisi hiukan persoonallista piristystä? Vai onko sinulla vain rajoitettu tila, esimerkiksi parveke, ja asut kerrostalossa? Meiltä löydät ratkaisut puutarhurin unelmiisi. Voit pystyttää joko lasiset tai muoviset kasvihuoneet pihallesi ja samalla pidennät kesäkautta. Jos taas tila on rajallinen asuinolosuhteiden takia, voit valita myös kompaktin ratkaisun, joka soveltuu esimerkiksi kerrostalon parvekkeelle. Ruostumaton alumiinirunko ja galvanoitua terästä olevat sokkelit tekevät kasvihuoneesta kestävän. Laadukkaat kasvihuoneet takaavat onnistuneen kasvun ja kehityksen. Jos suunnittelet herkkien kasvien kasvattamista, ne eivät välttämättä kestä kesän kuumimpia päiviä, joten varjostusverkko on tällöin omiaan suojaamaan kasvisi. Verkko vähentää auringon valoa jopa 75 %. Kasvisi voivat hyvin ja saat hyvän sadon kesäkauden päätyttyä. Verkko on myös helppo asentaa ja siirtää.

Kasvihuoneet kuntoon Byggmaxin avulla

Oman pihan suunnittelu, muokkaus ja somistaminen ovat jokaisen viherpeukalon unelma. Me teemme sen sinulle helpoksi. Meiltä löydät erilaisia pihakiviä, joilla voit reunustaa polkuja pihaasi. Meiltä tilaat näppärästi myös pihalaatat, joiden päälle rakennat terassin. Voit somistaa niillä myös kasvihuoneesi. Tyylikkäät pihakivet ja -laatat luovat kasvihuoneellesi esteettistä tyyliä sekä tekevät kasvihuoneen puhtaanapidon helpommaksi. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi siitä, että rakenteet mätänisivät, kun kosteus ja vesi imeytyvät rakenteisiin. Byggmaxin laajasta valikoimasta löydät kasvihuoneellesi ja pihallesi sopivat ratkaisut. Valikoimamme kasvihuoneet on tehty juuri sinun tarpeittesi mukaan. Ne on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja ovat saatavillasi järkevään hintaan. Voit valita, haluatko kasvihuoneeseesi sokkelin vaiko et. Sokkelin voit myös rakentaa itse vaikka puusta. Sen voi myös valaa betonista tai rakentaa betoniharkoista. Hanki edullinen kasvihuone ja sopivat tarvikkeet Byggmaxilta.

Kasvihuoneet pihaan ja parvekkeelle Byggmaxilta

Kasvihuoneet pihallesi, terassille tai parvekkeelle. Löydät meiltä laadukkaat ratkaisut järkevään hintaan. Kasvihuoneiden avulla pidennät kesäkautta ja nautit sadostasi pidempään. Tarvittaessa autamme sinua toteuttamaan unelmasi. Tilaa kasvihuoneet suoraan kotiin.

Näytä enemmän
Suodata

39 Tulokset

Järjestä
0,6x810x1200mm, polykarbonaatti, UV-suojattu
11 95  €
3x1000x1000mm, kirkas
44  €
Halls
Saatavana useita kokoja
Gop
Erilliseen kasvihuoneeseen
59  €
Gop
359  €
Skånska Byggvaror
Saatavana useita malleja
Alkaen 559 20  € Alkaen 699  €
Biowood
Saatavana useita kokoja
Alkaen 7 339  €
Skånska Byggvaror
Saatavilla useita värejä ja lasitusvaihtoehtoja.
Alkaen 631 20  € Alkaen 789  €
Biowood
Saatavana useita kokoja
Alkaen 6 319  €
Palram
422  €
Hortus
108  €
Juliana
459  €
Juliana
549  €
Gop
Mukana asennuskoukut
75  €
Halls
Saatavana useita kokoja
Alkaen 2 349  €
Biowood
Saatavana useita kokoja
Alkaen 7 855  €
Skånska Byggvaror
Saatavana useita malleja
Alkaen 983 20  € Alkaen 1 229  €
Hortus
82  €
Palram
2 844  €
Gop
Saatavana useita malleja
Hortus
100  €
Biowood
Saatavana useita kokoja
Alkaen 8 539  €
Hortus
44  €
Halls
4 639  €