Asennuskannattimet Liukuva järjestelmä parvitikkaat Dolle

Saatavana useita värejä
Tuotenumero: 687193951
Parveketikkaiden DOLLE-liukuvarusteet mahdollistavat sen, että tikkaat voidaan työntää seinään asti, kun niitä ei käytetä, mikä tekee niistä tilaa säästävän ratkaisun kotiin. . Turvallinen ja tilaa säästävä ratkaisu. Liukukannatin on suunniteltu parvitikkaille, ja sen avulla tikkaat voidaan työntää seinälle, kun niitä ei käytetä, mikä tekee siitä tilaa säästävän ratkaisun kotiin.
Näytä enemmän
Väri:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Asennuskannattimet Liukuva järjestelmä parvitikkaat Dolle

Parveketikkaiden DOLLE-liukuvarusteet mahdollistavat sen, että tikkaat voidaan työntää seinään asti, kun niitä ei käytetä, mikä tekee niistä tilaa säästävän ratkaisun kotiin.

Turvallinen ja tilaa säästävä ratkaisu
Liukukannatin on suunniteltu parvitikkaille, ja sen avulla tikkaat voidaan työntää seinälle, kun niitä ei käytetä, mikä tekee siitä tilaa säästävän ratkaisun kotiin.

Hiljainen ja huomaamaton
Erityistä on, että liukuva kiinnitys on äänetön, joten liukujärjestelmä ei häiritse ketään, kun parvitikkaat vedetään ulos tai työnnetään sisään. Se on myös kehitetty aiempaa pienempään kokoon, jotta asennuksen näkyvyys olisi mahdollisimman pieni. Liukukiinnike on saatavana mustana, valkoisena ja teräksisenä, joten on mahdollista valita samanvärinen kiinnike kuin parveketikkaat, jolloin ratkaisu on huomaamaton ja yksinkertainen. Liukukannatinjärjestelmäämme suositellaan parveketikkaisiin.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle