Saunan kiukaat

Saunan kiukaat Byggmaxilta aina nopeasti ja edullisesti. Oli haaveissasi sitten sähkökiuas tai puukiuas, olet tullut oikeaan paikkaan! Valikoimastamme löydät laadukkaat kiukaat jokaiseen tarkoitukseen. Tutustu nyt valikoimaamme ja löydä se oikea saunan kiuas saunaasi.

Laadukkaat saunan kiukaat takaavat nautinnolliset löylyt

Suomalainen tarvitsee kotiinsa saunan. Oli valintasi sitten sähkökiuas tai puukiuas, meiltä löydät varmasti sen oikean. Mikäli etsit kiuasta pihasaunaan tai rantasaunaan, suosittelemme erityisesti perinteistä puukiuasta, jonka avulla saunomisesta tulee varmasti elämys. On tärkeää myös muistaa, että saunan kiukaat tulee valita tilan koon mukaan. Suuremmat tilat vaativat suuremman kiukaan. Mittaa ensin saunasi koko tarkasti ja tutustu sitten kiuasvalikoimaamme. Löydät meiltä varmasti kotiisi sopivat, laadukkaat vaihtoehdot. Ota kuitenkin huomioon, että jos olet asentamassa kiuasta paikkaan, jossa on lattialämmityksellinen betonilattia tai vain puulattia, tarvitset kiukaan alle myös asennusalustan. Muista myös pitää puukiukaastasi huolta, jotta voit varmasti nauttia siitä mahdollisimman pitkään. Vaihda kivet vähintään kerran vuodessa ja putsaa kivitila pölystä, lohjenneista kivipalasista ja muista murusista. Jos sinua arveluttaa jokin tai tarvitset apua, voit kääntyä meidän puoleemme. Autamme sinua mielellämme löytämään saunaasi täydellisesti sopivan kiukaan.

Saunaan kiukaat valittuna, mutta muu puuttuu?

Saunan kiukaat on katsottu ja oma jo valittu, mutta vielä olisi tekemistä? Kylpyhuone on seuraava erinomainen kohde, sillä useinmiten se on sijoitettu joko samaan tilaan tai lähelle saunan yhteyteen. Kun valitset kotiisi laattoja ja kaakeleita, ota huomioon, mihin olet niitä sijoittamassa ja millaista kulutusta ne tulevat kokemaan. Kaakelilaatat sopivat hyvin sisätilojen seiniin pohjoismaisessa ilmastossa. Lasitetut kaakelit ovat vesitiiviitä ja sopivat hyvin esimerkiksi kylpyhuoneeseen, mutta kaakeleiden väliset saumat eivät ole vesitiiviitä. Kaakelit tuleekin muistaa vesieristää alapuolelta. Klinkkerit taas sopivat sekä seiniin, että lattioihin verrattuina muihin kaakelityyppeihin, vaikka useinmiten niitä lattioissa käytetäänkin. Kun hankit kylpyhuoneeseesi laatat ja kaakelit, on hyvä muistaa varata noin 10% ylimääräistä, jottei materiaali lopu yllättäen kesken. Mikäli sinulla herää kysymyksiä materiaalien suhteen, autamme mielellämme.

Saunan kiukaat makeisiin löylyihin Byggmaxilta

Suomalainen rakastaa saunaa, oli siinä sitten sähkökiuas tai puukiuas. Oli valintasi sitten mikä tahansa, niin meiltä löydät varmasti oikean ratkaisun juuri omiin tarpeisiisi! Ota siis nokka kohti lähintä Byggmaxia tai tilaa helposti netistä ja pistä hihat heilumaan!

filter-white Suodata

92 Tulokset

Järjestä
Misa
604  €
Misa
689  €
Misa
1 169  €
Misa
729  €
Misa
719  €
Misa
799  €
Misa
799  €
Misa
949  €
Misa
989  €
Misa
1 029  €
Misa
1 209  €
Misa
1 059  €
Misa
2 399  €
Misa
649  €
Misa
729  €
Misa
799  €
Misa
799  €
Misa
849  €
Misa
849  €
Misa
2 369  €
Misa
2 369  €
Misa
2 749  €
Misa
3 299  €
Kota
769  €
Kota
Saatavilla useissa malleissa
Misa
629  €
Misa
629  €
Kota
659  €
Kota
1 209  €
Kota
539  €
Kota
689  €
Misa
599  €