HIILIGRILLI JA SAVUSTIN KEG 5000 BROIL KING

Tuotenumero: 6333730
Hiiligrilli/savustin Broil King Keg® 5000
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

HIILIGRILLI JA SAVUSTIN KEG 5000 BROIL KING

Hiiligrilli/savustin Broil King Keg® 5000

Patentoitu Broil King Keg® on nerokas, yhdistetty hiiligrilli ja savustin. Se tuo tullessaan monia etuja verrattuna perinteisiin hiiligrilleihin ja muihin Kamado-tyyppisiin grilleihin.

Takuuohjelma Broil King Keg®

Broil King:n takuuohjelma on erittäin laaja, jonka tarkoituksena on varmistaa, että jokainen grillin ostaja voi luottaa monen vuoden hyvään ja turvalliseen grillin käyttökokemukseen.

Grillausrunko: kymmenen vuoden takuu

Osat ja maalit: kahden vuoden takuu

Nauti ruoanvalmistamisen ilosta ja aidosta grillatun mausta. Patentoitu Broil King Keg® on nerokas hiiligrilli/savustin. Se tuo tullessaan monia etuja verrattuna perinteisiin hiiligrilleihin ja muihin Kamado-tyyppisiin grilleihin verrattuna. Useimmita keraamisista Kamado-tyyppisistä grilleistä poiketen Kegissä on teräksiset kaksoisseinämät, joiden välissä on laadukas eristys. Teknisesti kehittynyt muoto ja rakenne varmistavat jatkuvan tasaisen lämmön, jotta voit kypsentää ruokaa pitkään matalassa lämmössä.

Kegin ainutlaatuinen muoto on suunniteltu erityisesti tehokkaaseen konvektiogrillaamiseen. Sen kaksinkertaiset eristetyt seinämät pitävät lämmön sisällä.

Ylempi venttiili on valmistettu tukevasta valuraudasta. Grillissä vallitsevaa lämpötilaa voi säätää ilmavirran avulla. Venttiiliä on helppo säätää mukana toimitettavan monitoimityökalun avulla. Voit grillata hitaasti alhaisessa lämpötilassa tai nopeasti kuumassa.

Tukeva, kaksipuolinen, valurautainen grillausritilä sulkee lämmön sisäänsä tehokkaasti, jotta pihveihin tulee grillattu pinta tai grillikylki kypsyy hitaasti. Saatavana on myös kromatusta teräksestä valmistettu grillausritilä, joka lähes kaksinkertaistaa grillauspinta-alan. Sen avulla voit kypsentää grillaamalla ja pitää grilliherkut lämpiminä.

Terminen rakenne erottaa meidät muista. Kaksinkertaiset seinät pitävät lämpötilan jatkuvasti haluttuna ja tasaisena. Lopputulos? Legendaarinen grillausjärjestelmä, jotta voit valmistaa ruokaa hitaasti hauduttaen miedolla lämmöllä.

Kokonaisgrillausala 3097 cm2

Kromattu grilliritilä/lämpimänäpitotas

Deluxe Accu-Temp™ -lämpömittari

Roto-Draft-alaventtiili, ulos vedettävä tuhkalaatikko Eristetyt, kaksinkertaiset terässeinämät

Irrotettavat sivutasot varustekoukkuineen

Kahva kuumuutta kestävää karkaistua muovia.

Kannessa esto- ja lukitusmekanismi

Mukana monitoimivaruste

Ruosteenkestävä posliiniemaloitu savustus-/grillauskammio

Mitat koottuna P:53 (105 cm sivutasoineen) S:70 K:118

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 911470
Tavaramerkki Broilking