Kaiteet Dubai Classic III Dolle

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 687195709
Valitse puulaji portaita ja kaidetta vartenDUBAI-portaat on saatavana portailla ja niihin sopivalla käsijohteella, jotka on valmistettu kolmesta eri puulajista: öljytystä pyökistä, öljytystä tammesta ja valkoisesta öljytystä tammesta.
Näytä enemmän
Askelmäärä:
Väri:
Vaihtoehdot:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Kaiteet Dubai Classic III Dolle

Valitse puulaji portaita ja kaidetta varten
DUBAI-portaat on saatavana portailla ja niihin sopivalla käsijohteella, jotka on valmistettu kolmesta eri puulajista: öljytystä pyökistä, öljytystä tammesta ja valkoisesta öljytystä tammesta. Sekä portaikon puiset askelmat että käsijohde on valmistettu korkealaatuisesta FSC®-sertifioidusta puusta, joka on öljytty, mikä korostaa puun esteettisiä ominaisuuksia ja takaa kauniin ja luonnollisen lopputuloksen. Nauti sekä portaiden askelmien että kaiteen lämpimästä ja pehmeästä puutuntumasta.

Edulliset pääportaat, jotka voidaan räätälöidä mihin tahansa portaikkoon.
DUBAI on vallankumouksellinen tehdasvalmisteinen sisätilojen pääportaikko, joka soveltuu kodin eri tasojen väliseksi portaikoksi. DUBAI:n avulla voit luoda yhtenäisen ilmeen koko portaikolle ja porraskäytävälle, joten DUBAI on portaikko, joka sopii erityisen hyvin avoimeen asumiseen.

Ainutlaatuinen liikkuvuus
DUBAI-portaiden ainutlaatuinen muotoilu on erittäin joustava ja liikkuva, ja ne voidaan helposti räätälöidä kotiisi ja tarpeisiisi sopiviksi. Portaissa on 100-prosenttisesti säädettävä porraskorkeus, nousukorkeus ja huoneen tyhjennyskorkeus, mikä tekee siitä turvallisen ja joustavan valinnan, sillä se sopii kaikkiin tarpeisiin. Modulaarinen rakenne takaa myös helpon asennuksen.

Anna portaiden ja kaiteen sopia lattiaan.
Portaissa on runsaasti vaihtoehtoja värin, puun ja kaidetyypin mukauttamiseen. Näin portaat on helppo sovittaa sisustustyyliisi ja suosikkipuulajiin. DUBAI-portaat on saatavana askelmilla ja niihin sopivalla kaiteella, jotka ovat valittavissa kolmesta eri puulajista: öljytty pyökki, öljytty tammi ja valkoinen öljytty tammi. Sekä portaikon puuportaat että kaide on valmistettu korkealaatuisesta FSC®-sertifioidusta puusta, joka on öljytty, mikä korostaa puun esteettisiä ominaisuuksia ja takaa kauniin ja luonnollisen lopputuloksen.

Innovatiivinen portaiden suunnittelu räätälöitynä portaikkoosi sopivaksi.
Luo yksilöllinen ilme räätälöimällä portaiden muotoilu portaikkosi tarpeiden ja rajoitusten mukaan. DUBAI on saatavana joko suorana, neljänneskierroksisena tai puolikierroksisena, ja siinä on ainutlaatuinen ja säädettävä muotoilu, joka voidaan helposti räätälöidä kotisi ja tarpeidesi mukaan.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle