Kalanruotoparketti Saarni Auric 130mm Barlinek

Optilock Lukkopontti, mattalakattu, 0,65 m2/pkt
Tuotenumero: 650805
Kalanruotoparketti Ask Auric on Barlinekin valmistama kullankeltaisen sävyinen ja lämminvivahteinen saarnilattia. Lattia on pintakäsitelty mattalakalla.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kalanruotoparketti Saarni Auric 130mm Barlinek

Kalanruotoparketti Ask Auric on lattiavalmistaja Barlinekin klassisesta kalanruotoparketista valmistama tyylikäs puulattia. Lattia on pintakäsitelty valkoisella mattalakalla ja siinä on neljältä sivulta mikroviistetyt reunat, jotka täydentävät hienostunutta vaikutelmaa.

Ask Auricin lankkuja ei tarvitse lajitella A- ja B-tyyppeihin, kuten yleensä kalanruotoparketeissa. Lankut voi siis asentaa vapaasti eikä lankkutyyppiä tarvitse valikoida. Lankuissa on sekä lyhyellä että pitkällä sivulla kiinni napsautettava lukkopontti. Liimaa ei tarvitse käyttää. Kunkin lankun mitat ovat 130 x 725 mm.

Takuu

Ask Auricilla on 30 vuoden takuu kotiympäristöön asennettuna, mikäli asennus tapahtuu oikein ja asennusohjeita noudatetaan. Lattia on valmistettu 100 % puusta ja se kuuluu Barlinekin ympäristöohjelmaan, jossa istutetaan puu jokaista myytyä lattiapakettia kohti.

Jos lattian alusta on sopiva, parkettilattian alle voidaan asentaa lattialämmitys.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero BLC-JES1-L05-XXH-A14130-F
Tavaramerkki Barlinek