Kalanruotoparketti Tammi Marzipan Muffin 130mm Barlinek

Optilock Lukkopontti, mattalakattu, 0,65 m2/pkt
Tuotenumero: 650800
Kalanruotoparketti Ek Marzipan Muffin on Barlinekin valmistama tuhkanharmaaksi petsattu tammilattia. Lattia on pintakäsitelty mattalakalla.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kalanruotoparketti Tammi Marzipan Muffin 130mm Barlinek

Kalanruotoparketti Ek Marzipan Muffin on Barlinekin klassisesta kalanruotoparketista valmistama moderni puulattia. Lattia on pintakäsitelty mattalakalla ja jokainen levy on harjattu korostamaan puun luonnollista rakennetta. Marzipan Muffinissa on neljältä sivulta mikroviistetyt reunat, jotka täydentävät hienostunutta vaikutelmaa.

Marzipan Muffinissa käytettyjä lankkuja ei tarvitse lajitella A- ja B-tyyppeihin, kuten yleensä kalanruotoparketeissa. Lankut voi siis asentaa vapaasti eikä lankkutyyppiä tarvitse valikoida. Lankuissa on sekä lyhyellä että pitkällä sivulla kiinni napsautettava lukkopontti. Liimaa ei tarvitse käyttää. Kunkin lankun mitat ovat 130 x 725 mm.

Takuu

Marzipan Muffinilla on 30 vuoden takuu kotiympäristöön asennettuna, mikäli asennus tapahtuu oikein ja asennusohjeita noudatetaan. Lattia on valmistettu 100 % puusta ja se kuuluu Barlinekin ympäristöohjelmaan, jossa istutetaan puu jokaista myytyä lattiapakettia kohti.

Jos lattian alusta on sopiva, parkettilattian alle voidaan asentaa lattialämmitys.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero BLC-DBE1-L05-P2R-A14130-F
Tavaramerkki Barlinek