Klinkkeri Pulido Otello White 60x120

Valkoinen/harmaa, 1,4042 m²/pakk
Tuotenumero: 6467261
Kiillotettu suurikokoinen laatta, jossa on jännittävä valkoinen muotoilu ja harmaat yksityiskohdat. Kuvio tuottaa mielenkiintoisen pilvimäisen vaikutelman. Mitat 59,5x119 cm.
Näytä enemmän
pakkaus
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Klinkkeri Pulido Otello White 60x120

Pulido Otello White on iso laatta, jossa on jännittävä valkoinen muotoilu ja harmaat yksityiskohdat. Kuviossa on mielenkiintoinen pilvimäinen luonne. Pinta on sileä ja kiiltävä ja antaa ylellisen vaikutelman.

Ominaisuuksiensa, kuten korkean lujuuden ja pakkaskestävyyden, ansiosta Pulido Otello White sopii paikkoihin, joissa on keskisuuri kuormitus. Tämän laatan käyttöä ulkona pohjoismaisessa ilmastossa ei kuitenkaan suositella. Laattaa voidaan käyttää sekä seinissä että lattioissa.

Laatta on rektifioitu (reunaleikattu) siten, että jokainen laatta on täsmälleen samankokoinen ja voidaan asentaa kapeilla saumoilla.

Gres Porcellanato

Gres Porcellanato - tai lyhyesti sanottuna porcellanato - poltetaan lämpötiloissa 1000–1600 astetta, ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Johtuen kovasta materiaalista, tällä tyyppisillä laatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja. Porcellanatoklinkeria kutsutaan usein myös posliiniklinkeria.

Rektifioitu laatta

Rektifioituja laattoja kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset laatat. Rektifioidut laatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Isot laatat

Yli 60x60 cm kokoisia laattoja kutsutaan usein isoiksi laatoiksi. Tämän tyyppistä laattaa käytetään yhä enemmän kylpyhuoneissa, eteisissä, keittiöissä ja olohuoneissa. Iso laatta antaa tyylikkään ja ylellisen vaikutelman ja vähän saumoja suurilla pinnoilla. Isot laatat on myös helppo puhdistaa, koska niissä on vähän saumoja, jotka voivat kerätä pölyä ja likaa.

Kunnossapito

Käytä laattojen puhdistamiseen tavallista lattian- tai laatanpuhdistusainetta.

Ominaisuudet:
  • Kiiltävä ja sileä pinta
  • Lasitettu
  • Posliini/Porcellanato
  • Suorakaiteen muotoinen, 59,5x119 cm
  • Veden imeytyminen < 0,5 %
Käyttökohteet:
  • Klinkkerilaatat sisäkäyttöön
  • Klinkkeri seiniin ja lattiaan
Huom! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Right Price Tiles
Tavarantoimittajan tuotenumero 101030580