Kuljetus sinun ehdoilla

Voit ostaa kaiken tarvitsemasi projektiisi Byggmaxilta ja saada tarvikkeet toimitettua sinun ehdoillasi. Alle olemme listanneet kaikki meidän kuljetusvaihtoehdot.

Tilaa verkosta - nouda myymälästä

Tilaa haluamasi myymälätuotteet verkosta ja nouda valmiiksi kerätty tilaus myymälästä itsellesi sopivana ajankohtana. Ilmoitamme tekstiviestillä kun tilaus on noudettavissa. Tarjoamme tämän palvelun ilmaiseksi.

Paketit noutopisteeseen

Tilaa kätevästi pienempiä tuotteita verkosta ja nouda paketti lähimmästa noutopisteestä.

Kotiinkuljetus isommille tuotteille

Tilatessasi isompia tuotteita toimitetaan ne sinulle suoraan kotiin. Esimerkiksi puutavaratilaukset toimitetaan nosturiautolla. Kuljetuksen kokonaiskustannus on selkeästi merkitty kassalla.

Nopea ja kätevä kuljetus

Myymälän varastossa olevat tuotteet voidaan yleensä toimittaa 1-3 päivän sisällä. Tilausvaiheessa sinulla on mahdollisuus valita toimituspäivä. Kuljetuksen kokonaiskustannus on selkeästi merkitty kassalla.

Ainoastaan verkosta ostettavat tuotteet

Meillä on noin 20 000 tuotetta valikoimassamme, joten kaikkia tuotteita ei ole saatavilla myymälöistämme. Nämä tuotteet lähetetään joko suoraan tavarantoimittajalta tai meidän keskusvarastolta. Tämän takia kuljetusmaksut ja -ajat vaihtelevat, mutta ovat aina selkeästi merkitty kassalla.