Ekovilla Puhallusvilla 13kg

Tuotenumero: 16072
Irtonainen Ekovilla on ympäristöystävällinen ruiskutettava materiaali, joka eristää tehokkaasti.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Ekovilla Puhallusvilla 13kg

Irtonainen Ekovilla on ympäristöystävällinen ruiskutettava materiaali, joka eristää tehokkaasti. Villa valmistetaan kierrätyspaperista, jonka alkuperäinen raaka-aine, puu, on uusiutuva luonnonvara. Ekovillan valmistusprosessi vie äärimmäisen vähän energiaa. Eristeenä villa auttaa säästämään energiaa ja siten myös ympäristöä. Villaa voidaan käyttää sekä uudisrakennuksissa että remonttikohteissa. Se sopii yhtä hyvin seiniin kuin kattoihin ja välipohjiinkin.

Nopea ja helppo

Puhallusvilla asennetaan koneella. Se muodostaa yhtenäisen eristekerroksen ilman liitoksia tai vuotokohtia. Puuseinissä hirsien välejä ei tarvitse tilkitä, sillä materiaali täyttää kaikki saumakohdat. Puhallusvilla ”hengittää”. Sillä on samat ominaisuudet kuin puumateriaalilla, minkä vuoksi se toimii erittäin hyvin puisten rakenteiden kanssa.

Ekovilla on keräyspaperista valmistettava puhallettava ja ruiskutettava lämmöneriste, jolla on eristetty koteja jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Ekovillalla on ekotehokkaan eristeen hyvät ominaisuudet; se valmistetaan pääosin kierrätetystä puukuidusta jonka valmistusprosessin kuluttama energia ei ole suuri, sitoo puussa olevan hiilen koko elinkaarensa ajaksi ja eristeenä säästää energiaa.

Helppo asentaa myös itse

Ekovilla-eristeen voit asentaa helposti myös itse rakennuksen ylä- ja alapohjaan. Ekovilla on pakattu tiiviisti 13 kg:n säkkeihin, eli noin viidenteen osaan tilavuudestaan, joten suurikin määrä eristettä kulkee puhalluskoneen kanssa mukavasti henkilöauton peräkärryssä. Meiltä saat vuokralle puhalluskoneen jossa on 24 metriä pitkä letku jolla eristystyö käy näppärästi. Esimerkiksi 20 sentin lisäeristeen puhaltaminen 100 m² yläpohjaan kestää 2-3 tuntia ja eriste maksaa itsensä nopeasti takaisin pienentyneinä lämmityskuluina ja lisääntyneenä asumismukavuutena.

Tekniset tiedot

Määrä: 13 kg
Lämmönjohtokyky (lambda-arvo): 0,040
Europaloluokka: E
Älä unohda ilmansulkupaperia ja ilmansulkuteippiä
Näytä enemmän
Tavaramerkki Ekovilla
Tavarantoimittajan tuotenumero 1100