Laminatgolv Chestnut 10mm

10x193x295mm, MyFloor Chalet
Tuotenumero: 656107
Paino: 0.3
Lattianäytteillä ei ole vaihto- ja palautusoikeutta Tilaa näytepala ennen uuden parkettilattian ostamista, jotta voit vertailla lattiavaihtoehtoja kaikessa rauhassa.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
2 99 /stk
stk
Laminatgolv Chestnut 10mm
Chestnut-laminaatin paksuus on 10 mm. Lattia kestää erittäin hyvin kulutusta, valoa ja tahroja. Chestnut-laminaatti on rustiikkinen lattia, joka luo hienostunutta tyylikkyyttä. Lattia sopii täydellisesti moderniin huoneeseen ja lattia luo skandinaavista ja aitoa tunnelmaa. Lattia on valmistettu luonnollisista ja kierrätettävistä raaka-aineista. Lattia on helppo asentaa ja lisäksi se voidaan helposti irrottaa ja sijoittaa toiseen huoneeseen.

Kulutusluokka

Laminaattilattialla on AC-luokka 5, joka on korkein luokitus. Lattia on erittäin kestävä ja sopii kovan kulutuksen tiloihin, kuten suurempiin toimistoihin, kauppoihin ja luokkahuoneisiin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion Class (kulutusluokka), jota eurooppalaiset valmistajat käyttävät laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Tulos perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Napsautettava 5G-järjestelmä nopeuttaa ja helpottaa asennusta

5G on liitosjärjestelmä ponttilattialle Ruotsin Välingestä. Napsautettavan lattian asentaminen on nopeaa ja se on helppo tehdä itse ilman erikoistyökaluja. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan yhteen ja napsautetaan kiinni toisiinsa. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Lattian alle voidaan asentaa yhtä hyvin niin sähkökäyttöinen kuin vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys ei vain lämmitä kylmiä jalkoja talvisin, vaan myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero M1005
Tavaramerkki MyFloor