Liukuikkunat Vinter 3 osaa Aluwhite

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 687173219
Aluwhite Vinter -liukuva väliseinä sopii niille, jotka haluavat talvipuutarhan tai talvipuutarhan, jota voidaan käyttää ympäri vuoden ylimääräisenä lämmitettynä huoneena.
Näytä enemmän
Leveys:
Malli:
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Liukuikkunat Vinter 3 osaa Aluwhite

Aluwhite Vinter -liukuva väliseinä sopii niille, jotka haluavat talvipuutarhan tai talvipuutarhan, jota voidaan käyttää ympäri vuoden ylimääräisenä lämmitettynä huoneena. Aluwhite Vinter -liukuva väliseinä on ruotsalaisvalmisteinen laatutuote, joka on sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon. 2 lasinen turvalasi eristyslasi argonkaasutäytteellä, sisempi lasi on energialasia. Kehys on asennettu yhdestä kappaleesta ja siinä on katkaistu lämpösilta parhaan tiiviyden ja U-arvon saavuttamiseksi. Myös ovissa on katkaistu lämpösilta. Kaikissa ovissa on koukkulukko, jossa on sisäpuolella upotettu snap-toiminto.

pystyasennossa tai peilattu
Aluwhite Winter, liukuikkunat tilataan ja asennetaan oikein päin tai peilattuna. Oikeanpuoleisessa erässä ulko-ovi on sijoitettu oikealle, ulkopuolelta katsottuna. Peilikuvioisessa erässä ovi on vasemmalla puolella ulkopuolelta katsottuna. Ulko-uran luukussa on vetokahva sisäpuolella. Sisäkiskossa olevassa luukussa on sisäpuolella integroitu salpalukko. Laajemmassa konservatoriossa, jossa on kaksi osiota sijoitettu vierekkäin ja osioiden välissä on pylväs, voi olla suositeltavaa valita oikealle ja peiliin päin oleva osio keskipylvään kummallekin puolelle niin, että ulommat luukut kohtaavat samalla kiskolla huoneen keskellä olevan pylvään kohdalla. Kannattaa myös miettiä, miten sivupaneelit halutaan avata, liu'utetaanko niitä vasemmalle vai oikealle. Ulkopuolelta katsottuna: - Jos ovea on tarkoitus työntää vasemmalle = oikeakätinen - Jos ovea on tarkoitus työntää oikealle = peilikätinen.

Aluwhite Winter ei sovellu asennettavaksi talon julkisivuun.
Leveys ja korkeus Aluwhite Winter on saatavana useina vakiokokoina. Erien koko sovitetaan reikäkoon mukaan. Esimerkki: Olen mitannut leveyden 2200 mm ja korkeuden 1300 mm pylväiden/kaiteiden välistä (reikäkoko) talvihuoneessani. Silloin on tilattava 2200 x 1300 mm:n erä: Listat sisältyvät hintaan, jotta erä voidaan eristää parhaalla mahdollisella tavalla.

Tekniset tiedot
Korkeus: 1300 mm Leveys: Saatavana useita eri leveyksiä Lasi: Turvalasi, D4-16, 2-lasinen, argonkaasulla täytetty. U-arvo: 1,1 Kausi: ympäri vuoden. Väri: Valkoinen, RAL 9010-PS

Muut
Profiilit on valmistettu vahvasta alumiinista parhaan vakauden ja ulkonäön varmistamiseksi. Raskas alumiinikisko, jossa on kestävä alumiinikisko lattiakiskossa. Kylmäsilloitetut alumiiniprofiilit. Ympäröivä kehys parhaan tiiveyden ja U-arvon saavuttamiseksi. Sisäpuolella upotettu koukkulukko, jossa on upotettu snap-toiminto. Harjalistat jokaisen yksikön ympärillä. Kapseloitu pyöräkotelo, jossa kuulalaakeroidut ruostumattomasta teräksestä valmistetut tandempyörät. Toimitetaan vakiomitoissa.

Muut tiedot
Valmistelu kokoonpanoa varten. Reikämitta on sama kuin erän tarkat mitat leveydeltään ja korkeudeltaan (tylppämitat). Painopiste sisältyy näihin mittoihin. HUOM! Sisä- ja ulkopuolen ajo/eristys ja vuoraus eivät sisälly hintaan! Lue koko kokoonpano-ohjeet ennen kokoonpanon aloittamista.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Aluwhite