Terassin liukuovet

Me Byggmaxilla ymmärrämme, että oikeiden terassiovien valitseminen kotiisi on tärkeä päätös. Siksi tarjoamme laajan valikoiman terassin liukuovia jokaiseen makuun ja budjettiin. Valikoimassamme on erilaisia ovia, jotta löydät varmasti kotiisi täydellisesti sopivan oven.


Terassin liukuovien edut

Terassin liukuovet ovat suosittu valinta kodinomistajien keskuudessa useista syistä. Ensinnäkin ne päästävät luonnonvalon tulvimaan kotiisi ja luovat valoisan ja viihtyisän ilmapiirin. Näin kotisi voi tuntua tilavammalta ja kutsuvammalta, mikä on erityisen tärkeää vuoden pimeinä kuukausina. Toinen terassin lasiliukuovien etu on niiden helppokäyttöisyys. Ne liukuvat kiskoilla auki ja kiinni, joten niiden käyttö on helppoa kaikenikäisille ja -kuntoisille. Olipa sinulla pieniä lapsia, vanhempia perheenjäseniä tai haluat vain nauttia vaivattomasta sisään- ja ulospääsystä, liukuovet terassille ovat kätevä vaihtoehto. Terassin liukuovi voi myös parantaa kotisi ilmanvaihtoa. Kun sää on lämmin, voit liu'uttaa ovet auki, jotta raikas ilma pääsee kiertämään. Tämä voi auttaa vähentämään sisäilman kosteutta ja pitämään kodin viihtyisänä.

Energiatehokkuus

Byggmaxilla tiedämme, että energiatehokkuus on monille ensisijainen asia. Siksi terassin liukuovemme on suunniteltu energiatehokkuus huomioon ottaen. Valikoimaamme kuuluu vaihtoehtoja, joissa on korkean suorituskyvyn lasi, joka voi auttaa pitämään kotisi paremmin eristettynä. Tämä voi pienentää sähkölaskujasi ja auttaa samalla pienentämään hiilijalanjälkeäsi. Yhteenvetona voidaan todeta, että Byggmaxin terassin liukuovet -alaluokka tarjoaa useita vaihtoehtoja, jotka parantavat kotisi tyyliä ja toiminnallisuutta. Saatavilla on erilaisia materiaaleja, tyylejä ja energiatehokkaita vaihtoehtoja, joten löydät varmasti tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan liukuoven. Tutustu Byggmaxin laajaan sekä laadukkaaseen valikoimaan, ja löydä täydelliset liukuovet terassillesi.

filter-white Suodata

13 Tulokset

Järjestä
Skånska Byggvaror
Kesä | Classic
Alkaen 239 25  € Alkaen 319  €
Skånska Byggvaror
Turvalasi | Kesä
Alkaen 389 25  € Alkaen 519  €
2-4 ovea, turvalasi eristyskasetissa | Kevät-Syksy
Alkaen 674 25  € Alkaen 899  €
Aluwhite
Saatavana useita malleja
Alkaen 3 529  €
Aluwhite
Saatavana useita malleja
Alkaen 2 339  €
Aluwhite
Saatavana useita leveyksiä
Alkaen 7 149  €
Aluwhite
Saatavana useita leveyksiä
Aluwhite
Saatavana useita leveyksiä
Alkaen 5 129  €
Aluwhite
Saatavana useita leveyksiä
Aluwhite
Saatavana useita leveyksiä