Liukuikkunat Vinter 6 osaa Aluwhite

Saatavana useita leveyksiä
Tuotenumero: 687173242
Aluwhite Vinter -liukuva väliseinä sopii niille, jotka haluavat talvipuutarhan tai talvipuutarhan, jota voidaan käyttää ympäri vuoden ylimääräisenä lämmitettynä huoneena.
Näytä enemmän
Leveys:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Liukuikkunat Vinter 6 osaa Aluwhite

Aluwhite Vinter -liukuva väliseinä sopii niille, jotka haluavat talvipuutarhan tai talvipuutarhan, jota voidaan käyttää ympäri vuoden ylimääräisenä lämmitettynä huoneena. Aluwhite Vinter -liukuva väliseinä on ruotsalaisvalmisteinen laatutuote, joka on sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon. 2 lasinen turvalasi eristyslasi argonkaasutäytteellä, sisempi lasi on energialasia. Kehys on asennettu yhdestä kappaleesta ja siinä on katkaistu lämpösilta parhaan tiiviyden ja U-arvon saavuttamiseksi. Myös ovissa on katkaistu lämpösilta. Kaikissa ovissa on koukkulukko, jossa on sisäpuolella upotettu snap-toiminto.

3+3 jaettu kokous
Aluwhite Vinter 6-osainen malli on 2+2-osainen erä. Tämä tarkoittaa, että kyseessä on 3-raiteinen kiskojärjestelmä, jossa keskimmäiset ikkunat kohtaavat suljetussa asennossa ulomman kiskon. Kun keskimmäiset ikkunat avataan, ne liukuvat ulospäin vastakkaisiin suuntiin. Myös ulko-ovet ovat liukuvia. Koukkulukot lukitusta varten sisäpuolelta keskiovissa. Ulko-ovissa on sisäpuolelta upotetut lukot, joissa on upotettu snap-toiminto.

Aluwhite Winter ei sovellu asennettavaksi talon julkisivuun.
Leveys ja korkeus Aluwhite Winter on saatavana useina vakiokokoina. Erien koko sovitetaan reikäkoon mukaan. Esimerkki: Olen mitannut leveyden 5700 mm ja korkeuden 1300 mm pylväiden/kaiteiden välistä (reikäkoko) talvihuoneessani. Silloin on tilattava 5700 x 1300 mm:n kokoinen osa: Painopiste on mukana, jotta osa voidaan eristää parhaalla mahdollisella tavalla. Tekniset tiedot Korkeus: 1300 mm Leveys: Saatavana useina eri leveyksinä Lasi: Turvallinen eristyslasi, D4-16, 2 lasia argon-kaasutäytteellä. U-arvo: 1,1 Kausi: ympäri vuoden. Väri: Valkoinen, RAL 9010-PS

Muut
Profiilit on valmistettu vahvasta alumiinista parhaan vakauden ja ulkonäön varmistamiseksi. Raskas alumiinikisko, jossa on kestävä alumiinikisko lattiakiskossa. Kylmäsilloitetut alumiiniprofiilit. Ympäröivä kehys parhaan tiiveyden ja U-arvon saavuttamiseksi. Sisäpuolella upotettu koukkulukko, jossa on upotettu snap-toiminto. Harjalistat jokaisen yksikön ympärillä. Kapseloitu pyöräkotelo, jossa kuulalaakeroidut ruostumattomasta teräksestä valmistetut tandempyörät. Toimitetaan vakiomitoissa.

Muut tiedot
Valmistelu kokoonpanoa varten. Reikämitta on sama kuin erän tarkat mitat leveydeltään ja korkeudeltaan (tylppämitat). Painopiste sisältyy näihin mittoihin. HUOM! Sisä- ja ulkopuolen ajo/eristys ja vuoraus eivät sisälly hintaan! Lue koko kokoonpano-ohjeet ennen kokoonpanon aloittamista.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Aluwhite