Liukuovi Vår-Höst 2 kpl karkaistua eristyslasia Aluwhite

Saatavana useita leveyksiä
Tuotenumero: 687172996
Eristyslasilla varustetut konservatoriojärjestelmät soveltuvat käytettäväksi aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.
Näytä enemmän
Leveys:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Liukuovi Vår-Höst 2 kpl karkaistua eristyslasia Aluwhite

Eristyslasilla varustetut konservatoriojärjestelmät soveltuvat käytettäväksi aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Talvihuoneisiin suunniteltu liukuoviosa, jossa on karkaistua 2-lasista D4-9-turvallista eristyslasia. Karkaistu lasi on 5 kertaa vahvempi kuin tavallinen lasi. Järjestelmä on valmistettu klassisessa muotoilussa, jossa on puhtaat muodot ja kulmikkaat profiilit, joten se sopii useimpiin talvihuoneratkaisuihin. Profiilit on valmistettu valkoiseksi lakatusta alumiinista, mikä antaa oville sekä houkuttelevan ulkonäön että hyvän kestävyyden. Lattiakisko on valmistettu alumiinista, ja siinä on integroitu tippakaukalo ja rei'itetyt vedenpoistoaukot veden poistamista varten. Ovet lukitaan sisäpuolelta kahdella mukana toimitetulla lukitusnupilla. Oviosien mukana toimitetaan lattiakisko, kattokisko, sivuprofiilit ja asennustarvikkeet. Aluwhite Isoler on ruotsalaisvalmisteinen, pohjoismaiseen ilmastoon sovitettu talvihuonejärjestelmä. Käännettävät ovet Aluwhite Isolerissa on käännettävät ovet, joissa ovien asento määräytyy asennuksen aikana. Sinä valitset, kummalle kiskolle liukuovet sijoitetaan. Kaikki luukut ovat liukuovia.

Muut tiedot
Säädettävät pyörät hienosäätöä varten. Ovissa on tärinänesto, joka takaa tasaisen ja vakaan ajon. Sivuprofiilit harjalistoilla maksimaalista tiiveyttä varten. Liukuosissa on 2 vetokahvaa ja 2 lukitusnuppia sisäpuolelta tapahtuvaa lukitusta varten. Valmistelut kokoonpanoa varten. Reikämitat ovat samat kuin väliseinän tarkat mitat leveydeltään ja korkeudeltaan (jäykät mitat). Lue koko asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista.

Tekniset tiedot

  • Korkeus: 1990 mm
  • Lasi: 2-lasi, D4-9. Karkaistu turvalasi. 2 kappaletta 4 mm:n lasia 9 mm:n ilmavälillä. U-arvo 2,9
  • Kausi: Kevät/syksy
  • Väri: Valkoinen, RAL9010
  • Lattia- ja kattokisko toimitetaan ylipitkänä, ja se on helppo leikata oikeaan pituuteen tilatun kokonaisleveysmitan mukaan.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Aluwhite