Liukuovi Vinter 2 osaa Aluwhite

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 687173132
Aluwhite Vinter -liukuva väliseinä sopii niille, jotka haluavat talvipuutarhan tai talvipuutarhan, jota voidaan käyttää ympäri vuoden ylimääräisenä lämmitettynä huoneena.
Näytä enemmän
Leveys:
Malli:
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Liukuovi Vinter 2 osaa Aluwhite

Aluwhite Vinter -liukuva väliseinä sopii niille, jotka haluavat talvipuutarhan tai talvipuutarhan, jota voidaan käyttää ympäri vuoden ylimääräisenä lämmitettynä huoneena. Aluwhite Vinter -liukuva väliseinä on ruotsalaisvalmisteinen laatutuote, joka on sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon. 2 lasinen turvalasi eristyslasi argonkaasutäytteellä, sisempi lasi on energialasia. Kehys on asennettu yhdestä kappaleesta ja siinä on katkaistu lämpösilta parhaan tiiviyden ja U-arvon saavuttamiseksi. Myös ovissa on katkaistu lämpösilta. Kaikissa ovissa on koukkulukko, jossa on sisäpuolella upotettu snap-toiminto. Yhdessä ovessa on koukkulukko, jossa on jatkuva sylinteri lukitusta varten myös ulkopuolelta.

Pystyasennossa tai peilattu
Liukuovet ja -ikkunat tilataan ja asennetaan oikeakätisinä tai peilattuina. Oikeanpuoleisessa erässä ulko-ovi on sijoitettu oikealle, kun sitä katsotaan ulkopuolelta. Peilatussa erässä ulko-ovi on sijoitettu vasemmalle, kun sitä katsotaan ulkopuolelta. Ulko-ovessa on vetokahva, jossa on integroitu koukkulukko. Tätä ovea käytetään aina kulkuovena. Sisäkiskon ovessa ei ole ulkopuolelta kahvaa. Laajemmassa talvihuoneessa, jossa kaksi osiota on sijoitettu vierekkäin ja osioiden välissä on pylväs, voi olla tarkoituksenmukaista valita keskipylvään kummallekin puolelle oikealle ja peiliin suuntautuva osio niin, että ulko-ovet kohtaavat samassa kiskossa huoneen keskellä olevan pylvään kohdalla. On myös tärkeää miettiä, miten sivupaneelit halutaan avata, liu'utetaanko niitä vasemmalle vai oikealle. Ulkopuolelta katsottuna: - Jos ovea on tarkoitus työntää vasemmalle = oikeakätinen - Jos ovea on tarkoitus työntää oikealle = peilattu Aluwhite Vinter ei sovellu asennettavaksi rakennuksen julkisivuun.

Leveys ja korkeus
Aluwhite Winter on saatavana useina vakiokokoina. Erien koko sovitetaan reikäkoon mukaan. Esimerkki: Olen mitannut talvihuoneeni pylväiden/kaiteiden väliseksi leveydeksi 2200 mm ja korkeudeksi 2100 mm (reikäkoko). Silloin on tilattava 2200 x 2100 mm:n erä: Listat sisältyvät hintaan, jotta erä voidaan eristää parhaalla mahdollisella tavalla.

Tekniset tiedot
Korkeus: 2100 mm Leveys: Saatavana useita eri leveyksiä Lasi: Turvalasi, D4-16, 2-lasinen, argonkaasulla täytetty. U-arvo: 1,1 Kausi: ympäri vuoden. Väri: Valkoinen, RAL 9010-PS

Muut
Profiilit on valmistettu vahvasta alumiinista parhaan vakauden ja ulkonäön varmistamiseksi. Raskas alumiinikisko, jossa on kestävä alumiinikisko lattiakiskossa. Kylmäsilloitetut alumiiniprofiilit. Ympäröivä kehys parhaan tiiveyden ja U-arvon saavuttamiseksi. Koukkulukko, jossa on upotettu snap-toiminto sisäpuolella ja sylinterilukko ulkopuolella. Harjalistat jokaisen yksikön ympärillä. Kapseloitu pyöräkotelo, jossa on kuulalaakeroidut ruostumattomasta teräksestä valmistetut tandempyörät. Toimitetaan vakiomitoissa.

Muut tiedot
Valmistelu kokoonpanoa varten. Reikämitta on sama kuin erän tarkat mitat leveydeltään ja korkeudeltaan (tylppämitat). Painopiste sisältyy näihin mittoihin. HUOM! Sisä- ja ulkopuolen ajo/eristys ja vuoraus eivät sisälly hintaan! Lue koko kokoonpano-ohjeet ennen kokoonpanon aloittamista.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Aluwhite