Liukuovi Vinter 6 osaa Aluwhite

Saatavana useita leveyksiä
Tuotenumero: 687173185
Aluwhite Vinter -liukuva väliseinä sopii niille, jotka haluavat talvipuutarhan tai talvipuutarhan, jota voidaan käyttää ympäri vuoden ylimääräisenä lämmitettynä huoneena.
Näytä enemmän
Leveys:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Liukuovi Vinter 6 osaa Aluwhite

Aluwhite Vinter -liukuva väliseinä sopii niille, jotka haluavat talvipuutarhan tai talvipuutarhan, jota voidaan käyttää ympäri vuoden ylimääräisenä lämmitettynä huoneena. Aluwhite Vinter -liukuva väliseinä on ruotsalaisvalmisteinen laatutuote, joka on sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon. 2 lasinen turvalasi eristyslasi argonkaasutäytteellä, sisempi lasi on energialasia. Kehys on asennettu yhdestä kappaleesta ja siinä on katkaistu lämpösilta parhaan tiiviyden ja U-arvon saavuttamiseksi. Myös ovissa on katkaistu lämpösilta. Kaikissa ovissa on koukkulukko, jossa on sisäpuolella upotettu snap-toiminto. Yhdessä ovessa on koukkulukko, jossa on jatkuva sylinteri lukitusta varten myös ulkopuolelta.

3+3 jaettu kokous
Aluwhite Vinter 6-osainen malli on 3+3-osainen erä. Tämä tarkoittaa, että kyseessä on 3-raiteinen kiskojärjestelmä, jossa keskimmäiset ovet kohtaavat suljetussa asennossa ulomman kiskon. Kun keskiovet avataan, ne liukuvat ulospäin vastakkaisiin suuntiin. Myös ulko-ovet ovat liukuvia. Keskiovissa on koukkulukot lukitusta varten sekä sisä- että ulkopuolelta. Ulko-ovissa on sisäpuolella upotetut lukot, joissa on sisäänvedetty snap-toiminto. Aluwhite Vinter ei sovellu asennettavaksi talon julkisivuihin.

Leveys ja korkeus
Aluwhite Winter on saatavana useina vakiokokoina. Erien koko sovitetaan reikäkoon mukaan. Esimerkki: Olen mitannut talvihuoneeni pylväiden/kaiteiden välisen leveyden 5700 mm ja korkeuden 2100 mm (reikäkoko). Silloin on tilattava 5700 x 2100 mm:n kokoinen osa: Painopiste on mukana, jotta osa voidaan eristää parhaalla mahdollisella tavalla.

Tekniset tiedot
Korkeus: 2100 mm Leveys: Saatavana useita eri leveyksiä Lasi: Turvalasi, D4-16, 2-lasinen, argonkaasulla täytetty. U-arvo: 1,1 Kausi: ympäri vuoden. Väri: Valkoinen, RAL 9010-PS

Muut
Profiilit on valmistettu vahvasta alumiinista parhaan vakauden ja ulkonäön varmistamiseksi. Raskas alumiinikisko, jossa on kestävä alumiinikisko lattiakiskossa. Kylmäsilloitetut alumiiniprofiilit. Ympäröivä kehys parhaan tiiveyden ja U-arvon saavuttamiseksi. Koukkulukko, jossa on upotettu snap-toiminto sisäpuolella ja sylinterilukko ulkopuolella. Harjalistat jokaisen yksikön ympärillä. Kapseloitu pyöräkotelo, jossa on kuulalaakeroidut ruostumattomasta teräksestä valmistetut tandempyörät. Toimitetaan vakiomitoissa.

Muut tiedot
Valmistelu kokoonpanoa varten. Reikämitta on sama kuin erän tarkat mitat leveydeltään ja korkeudeltaan (tylppämitat). Painopiste sisältyy näihin mittoihin. HUOM! Sisä- ja ulkopuolen ajo/eristys ja vuoraus eivät sisälly hintaan! Lue koko kokoonpano-ohjeet ennen kokoonpanon aloittamista.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Aluwhite