Lojaali myyjä

Lojaali myyjäLojaali myyjä

“Me seisomme toistemme tukena 100%, se tarkoittaa kunnioitusta ja luottamusta minulle.”

Pasi, Byggmax-veteraani, joka inspiroi

Miltei kymmenen vuoden kokemuksella Byggmaxilla, on Pasi Elo vanha tekijä. Jos vierailet Eskilstunan myymälässä, hän on aina valmis auttamaan sinua riippumatta siitä, millaista rakennushanketta olet suunnittelemassa.

– Olen myyjä, ja se on niin monipuolinen työ, että edelleen opin uusia asioita. On hauskaa auttaa asiakkaita heidän projekteissaan ja antaa sekä tietoa että inspiraatiota projektien onnistumiseksi. Pidän myös työskentelystä ulkona raittiissa ilmassa, ruumiillisesta työstä ja hauskoista työtehtävistä.

Pasi viihtyy työssään, sillä hän on oppinut paljon, joten hänestä on tullut vuosien mittaan varmempi sekä luottavainen omaan tuntemukseensa. Lisäksi hänellä on kullanarvoisia kollegoja.

– Tuemme toisiamme 100 %:sti, se on minusta kunnioitusta ja turvallisuutta. Töihin on mukava tulla joka päivä, jolloin on myös innostunut koko ajan. On ylellisyyttä, että niin on ollut jo lähes kymmenen vuotta.

On selvää, että Pasi pitää Byggmaxista.

– Olemme haastajia rakennusmarkkinoilla. Meillä on parhaat hinnat, työskentelemme antaaksemme asiakkaalle parhaan palvelukokemuksen ja myös hyviä tuotteita!

Nimi: Pasi Elo  
Nimike: Myymälätyöntekijä 
Perhe: Vaimo Senja, 2 lasta Anton ja Hanna (kaksoset) 
Asuu: Talossa, jossa on puutarha 
Ura lyhyesti: CNC operaattori Volvolla n. 20 vuoden ajan. Työskennellyt BYGGmaxilla lähes 10 vuotta (Hän muistelee aloittaneensa elokuussa 2008) 
Vapaa-ajalla: Tapaa ystäviä ja viettää aikaa perheen kanssa. Rakentelee talossa.  
Paras matkamuisto: Matka Suomeen tapamaan sukulaisia. 
TV-ohjelma: Kaikki mikä näkyy Netflixissä 
Kuulokkeissa: Sekoitus 
Salainen taito:
Minulla on aina taskussani: Avaimet ja rahapussi.