Sisämaalit

Sisämaalit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Byggmax auttaa sinua löytämään oikeat tuotteet kotisi pintaremontin toteuttamiseen aina, kun haluat uudistaa kotisi pinnat helposti ja nopeasti. Meiltä löydät seinämaalit sekä kattomaalit useissa eri sävyissä sekä erilaisia maalaustarvikkeita. Toteuta remonttiunelmasi osoitteessa Byggmax.fi.

Uudista kotisi pinnat edullisesti
Sisämaalit ovat helppo tapa uudistaa kodin sisäpinnat nopeasti ja helposti. Kaikki tarvitsemasi sisä- ja kalustemaalit kotisi uudistamiseen löydät osoitteesta Byggmax.fi. Valitse maali oleskelutilan mukaan, sillä esimerkiksi keittiön seinäpintojen tulee kestää enemmän puhdistusta. Ennen maalaustyön aloittamista siirrä kalusteet ja suojaa lattia. Poista vanhat tapetit, puhdista maalattava seinäpinta ja tasoita mahdolliset kolot silotteella. Sekoita maali huolellisesti käyttämällä maalisekoitinta. Aloita rajaamalla katonraja ja nurkat pensselillä. Isot pinnat voi puolestaan maalata telalla. Käytä reilusti maalia, kun maalaat telalla: näin lopputuloksesta tulee siisti ja tasainen. Maalaa kapea alue kerrallaan ensin ristikkäisin vedoin ja lopuksi lattiasta katon suuntaan suorin vedoin. Koko seinä kannattaa maalata kerralla ettei keskelle seinää jää saumaa. Näin saat siistin lopputuloksen.

Remontoi itse ja säästä rahaa
Kaipaavatko kotisi pinnat uudistusta? Meiltä löydät ratkaisun kotisi kunnostukseen. Maalilla voit helposti ja edullisesti muuttaa kotisi sisustusta. Saat nopeasti pinnat, jotka kestävät käyttöä ja näyttävät siisteiltä vielä vuosien jälkeen. Huoneeseen saadaan modernia ilmettä, kun yhdelle seinälle asennetaan tapetti ja muut seinät maalataan tapettiin sopivalla sävyllä. Kotisi pinnat pysyvät hyvässä kunnossa, kun tahrat pyyhitään pinnoista kostealla liinalla. Vahvemmat maalipinnat voi puhdistaa harjalla. Valikoimastamme löydät maaleja, joilla saat aikaan monta erilaista värimaailmaa, pintaa ja kuviota. Byggmax auttaa sinua remontoimaan kotiasi. Meiltä hankit muutamalla klikkauksella kaiken, mitä ikinä tarvitsetkin kotisi uudistamiseen. Valikoimastamme tilaat näppärästi kaikki sisämaalit ja maalaamisen tarvikkeet, kuten maalisekoittimet, pensselit sekä telan rullat.

Laadukkaat sisämaalit Byggmaxilta
Hanki laadukkaat sisämaalit ja erilaiset maalaustarvikkeet Byggmaxin valikoimasta. Meiltä saat laatua järkevään hintaan. Tee se itse - ja onnistu. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

22 tuotetta

 1. Ovi- ja ikkunamaali
  Useita vaihtoehtoja
  Ovi- ja ikkunamaali
  Hinta alkaen
  15 85 /kpl
 2. Kalustemaali V40
  Useita vaihtoehtoja
  Kalustemaali V40
  Hinta alkaen
  18 85 /kpl
 3. Patterimaali
  Valkoinen, 400ml, aerosoli
  Patterimaali
  Hinta alkaen
  9 89 /kpl
 4. Paneelimaali A-pohja valkoinen
  2,7l
  Paneelimaali A-pohja valkoinen
  Hinta alkaen
  34 85 /kpl
 5. Hirsi- ja paneelivaha kuultovalkoinen
  2,7l
  Hirsi- ja paneelivaha kuultovalkoinen
  Hinta alkaen
  34 95 /kpl
 6. Spraylakka korkeakiilto
  400ml
  Spraylakka korkeakiilto
  Hinta alkaen
  5 49 /kpl
 7. Kalustelakka puolihimmeä kirkas
  0,225l
  Kalustelakka puolihimmeä kirkas
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
 8. Kalustemaali L35 A-pohja valkoinen
  0,225l
  Kalustemaali L35 A-pohja valkoinen
  Hinta alkaen
  13 95 /kpl
 9. Kalustemaali V15 A-pohja valkoinen
  0,225l
  Kalustemaali V15 A-pohja valkoinen
  Hinta alkaen
  13 95 /kpl

22 tuotetta