Ulkomaalit

Ulkomaalit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Haluatko talollesi kestävän ja kauniin julkisivun? Byggmax auttaa sinua löytämään kotisi julkisivun kunnostukseen sopivat ulkomaalit ja peltikattomaalit. Valikoimasta löydät monta erilaista vaihtoehtoa niin perinteiseen puupintaan kuin betoniin.

Helpot vinkit ulkomaalaukseen
Ulkomaaleilla on helppo kohentaa kodin ulkonäköä. Meiltä löydät kaikki ulkomaalit ja tarvikkeet kotisi julkisivun kunnostukseen. Talosi maalaukseen käyvät erityyppiset maalit, kuten joustavan kalvon jättävät akryylimaalit, pellavaöljyä sisältävät punamaalit tai kovan pinnan muodostavat öljymaalit. Tarkista ensin talosi julkisivun kunto. Tutustu purkin kyljessä olevaan tuoteselosteeseen. Puhdista seinät huolellisesti ja käytä tarvittaessa homepesua. Suojaa seinän lähellä olevat kasvit sekä vuori- ja nurkkalaudat ja muut talon osat, jotka käsitellään myöhemmin. Ulkomaalaukseen tarvitaan vähintään +8 asteen lämpötila. Aloita maalaaminen varjoisalta puolelta telalla tai pensselillä. Käytä reilusti maalia, sillä siten saat kauniin ja kestävän lopputuloksen. Maalaa koko seinä kerrallaan, jos mahdollista. Älä kaada maaleja tai lakkaa viemäriin, vaan toimita ne ongelmajätteiden keräyspisteeseen.

Tee julkisivuremontti edullisesti
Julkisivu on kotisi käyntikortti, joten siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Muista puhdistaa julkisivujen pinnat tasaisin väliajoin. Pintojen huoltamiseen riittää tavallinen pesu. Jos pinnassa on hometta, kannattaa pinta käsitellä homeenpoistoaineella. Pesu kannattaa tehdä varjossa, sillä auringossa pesuaine kuivuu liian nopeasti ja pesuteho vähenee. Käsittelyn jälkeen pinta kannattaa maalata uudelleen, sillä homeenpoistoaine tekee maalipinnasta huokoisen ja se likaantuu nopeasti. Tarkista maalin laatu, sillä akrylaattimaalin päälle käy ainoastaan samaa laatua oleva maali. Öljy- tai alkydiöljymaalin päälle voit maalata samalla maalilla tai akryylimaalilla. Punamaalipinnassa voi käyttää ainoastaan punamaalia. Älä käytä painepesuria, sillä vesi saattaa päästä rakenteisiin. Pesuaineen poisto tapahtuu puutarhaletkulla ja juuriharjalla. Kun käytät sopivia pesuaineita kotisi julkisivun hoitoon, pidät julkisivun siistinä vuosiksi eteenpäin. Kaikki työvaatteet, ulkomaalit ja maalaustarvikkeet löydät näppärästi valikoimastamme.

Ulkomaalit jokaiseen käyttötarkoitukseen Byggmaxilta
Osoitteesta byggmax.fi löydät kaikki ulkomaalit ja tarvikkeet kotisi huoltamiseen. Teet kaiken helposti itse ja säästät aikaa ja rahaa. Toteuta unelmasi yhdellä klikkauksella.

38 tuotetta

 1. Kivitalomaali
  Useita vaihtoehtoja
  Kivitalomaali
  Hinta alkaen
  17 65 /kpl
 2. PUNAMAALI 10L Midun Basic
  Vesiohenteinen
  PUNAMAALI 10L Midun Basic
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
 3. Punamaali
  10L
  Punamaali
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
 4. Aitamaali A-pohja valkoinen
  2,7l
  Aitamaali A-pohja valkoinen
  Hinta alkaen
  24 95 /kpl
 5. Kaluste- ja Terassisuoja
  Useita vaihtoehtoja
  Kaluste- ja Terassisuoja
  Hinta alkaen
  23 95 /kpl
 6. Punamulta
  10L, Aito keitetty Punamultamaali
  Punamulta
  Hinta alkaen
  34 85 /kpl
 7. Pinotex Ulkopohja V
  Pinotex Ulkopohja V
  Pinotex Ulkopohja V
  Hinta alkaen
  35 95 /kpl
 8. Puuöljy harmaa
  2,7l
  Puuöljy harmaa
  Hinta alkaen
  15 85 /kpl
 9. Puuöljy Classic 30% 4L
  Liuotinohenteinen
  Puuöljy Classic 30% 4L
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl

38 tuotetta