Ulkomaalit

Ulkomaalit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Haluatko talollesi kestävän ja kauniin julkisivun? Byggmax auttaa sinua löytämään kotisi julkisivun kunnostukseen sopivat ulkomaalit ja peltikattomaalit. Valikoimasta löydät monta erilaista vaihtoehtoa niin perinteiseen puupintaan kuin betoniin.

Helpot vinkit ulkomaalaukseen
Ulkomaaleilla on helppo kohentaa kodin ulkonäköä. Meiltä löydät kaikki ulkomaalit ja tarvikkeet kotisi julkisivun kunnostukseen. Talosi maalaukseen käyvät erityyppiset maalit, kuten joustavan kalvon jättävät akryylimaalit, pellavaöljyä sisältävät punamaalit tai kovan pinnan muodostavat öljymaalit. Tarkista ensin talosi julkisivun kunto. Tutustu purkin kyljessä olevaan tuoteselosteeseen. Puhdista seinät huolellisesti ja käytä tarvittaessa homepesua. Suojaa seinän lähellä olevat kasvit sekä vuori- ja nurkkalaudat ja muut talon osat, jotka käsitellään myöhemmin. Ulkomaalaukseen tarvitaan vähintään +8 asteen lämpötila. Aloita maalaaminen varjoisalta puolelta telalla tai pensselillä. Käytä reilusti maalia, sillä siten saat kauniin ja kestävän lopputuloksen. Maalaa koko seinä kerrallaan, jos mahdollista. Älä kaada maaleja tai lakkaa viemäriin, vaan toimita ne ongelmajätteiden keräyspisteeseen.

Tee julkisivuremontti edullisesti
Julkisivu on kotisi käyntikortti, joten siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Muista puhdistaa julkisivujen pinnat tasaisin väliajoin. Pintojen huoltamiseen riittää tavallinen pesu. Jos pinnassa on hometta, kannattaa pinta käsitellä homeenpoistoaineella. Pesu kannattaa tehdä varjossa, sillä auringossa pesuaine kuivuu liian nopeasti ja pesuteho vähenee. Käsittelyn jälkeen pinta kannattaa maalata uudelleen, sillä homeenpoistoaine tekee maalipinnasta huokoisen ja se likaantuu nopeasti. Tarkista maalin laatu, sillä akrylaattimaalin päälle käy ainoastaan samaa laatua oleva maali. Öljy- tai alkydiöljymaalin päälle voit maalata samalla maalilla tai akryylimaalilla. Punamaalipinnassa voi käyttää ainoastaan punamaalia. Älä käytä painepesuria, sillä vesi saattaa päästä rakenteisiin. Pesuaineen poisto tapahtuu puutarhaletkulla ja juuriharjalla. Kun käytät sopivia pesuaineita kotisi julkisivun hoitoon, pidät julkisivun siistinä vuosiksi eteenpäin. Kaikki työvaatteet, ulkomaalit ja maalaustarvikkeet löydät näppärästi valikoimastamme.

Ulkomaalit jokaiseen käyttötarkoitukseen Byggmaxilta
Osoitteesta byggmax.fi löydät kaikki ulkomaalit ja tarvikkeet kotisi huoltamiseen. Teet kaiken helposti itse ja säästät aikaa ja rahaa. Toteuta unelmasi yhdellä klikkauksella.

Tuote 1-25 (32)

 1. Spraymaali puolihimmeä Musta
  Hinta alkaen
  5 95
 2. Ruskea terassiöljy, 2,5L
  Puuöljy 2,5L Ruskea
  Hinta alkaen
  17 95
 3. Punamaali Punainen
  Hinta alkaen
  24 90
 4. Spraymaali korkeakiilto Musta
  Hinta alkaen
  5 95
 5. Terassiöljy, 2,5L, 18%
  Puuöljy 2,5L Väritön
  Hinta alkaen
  9 95
 6. 1L, peltikatoille ja peltiosille, vesiliukoinen, POISTOTUOTE
  Peltikattomaali V Valkoinen
  Hinta alkaen
  24 90
 7. 2,5L, liuotinohenteinen
  Ruosteenestomaali Harmaa
  Hinta alkaen
  19 50
 8. 0,9L, liuotinohenteinen
  Venelakka kiiltävä 90 Kirkas
  Hinta alkaen
  16 50
 9. Venelakka puolikiiltävä 30 Kirkas
  Hinta alkaen
  16 50
 10. Puupohjuste Kirkas
  Hinta alkaen
  16 90
 11. 0,9L, liuotinohenteinen
  Kuullote Kirkas
  Hinta alkaen
  11 90
 12. Kuullote kirkas Kirkas
  Hinta alkaen
  11 90
 13. Kivipohjuste Kirkas
  Hinta alkaen
  59 90
 14. Ulkopohja V Valkoinen
  Hinta alkaen
  17 90
 15. Öljymaali Sävytettävä valkoinen
  Hinta alkaen
  17 50
 16. Peltikattomaali musta Musta
  Hinta alkaen
  22 90
 17. Kirkas, 2,7l, liuotinohenteinen
  Kaluste- ja Terassisuoja
  Hinta alkaen
  24 90
 18. 10L, Aito keitetty Punamultamaali
  Punamulta
  Hinta alkaen
  29 95

Tuote 1-25 (32)