Varaston ja vajan ovet

Varaston ovet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Nököttääkö pihassasi melkein valmis vaja? Ovi vain sattuisi puuttumaan ja se olisi sitten valmis. Byggmaxilta löydät laadukkaat vajan ovet, joilla viimeistelet ulkovarastosi näppärästi.

Helposti asennettavat varaston ovet
Kun lähdet kiinnittämään varastoosi ovea, kiinnitä huomiota seinämateriaaliin. Se vaikuttaa nimittäin oven kiinnitystapaan. Puurakenteisiin sopivat karmiruuvit ja betoniin tai kevytbetoniin tulee käyttää propullisia karmiruuveja. Varmista, että lattia karmin alla on suora ja säädä se tarvittaessa kiilojen avulla suoraksi. Alareunan tulee olla tasossa lattian kanssa. Voit nostaa karmit oviaukkoon ja kiilata ne paikoilleen ylä- ja alaosasta. Sijoita kiilat pareittain jokaisen ruuvireiän kohdalle. Varmista vatupassilla, että karmi on suorassa. Säädä se kiilojen avulla suoraksi tarvittaessa ja katso, ettei karmi ole kallellaan sisään tai ulospäin. Kiinnitä sitten karmiruuvit paikoilleen, aloittaen saranapuolelta. Kun olet diagonaalimitan avulla katsonut, että karmit ovat suorassa, voit kiinnittää ruuvit paikoilleen ja asentaa oven. Varmista myös, että varaston ovi on avattavissa ja suljettavissa helposti. Löydät kaikki varaston ovet valikoimastamme.

Pintakäsittelemällä ovi kestää pidempään
Omakotitaloissa on yleensä erilaiset ruohonleikkurit, lapiot, jyrsijät ja muut tarvikkeet, jotka olisi hyvä saada säilöön sateelta ja auringolta. Byggmaxilta löydät laadukkaat säilytysratkaisut, joiden avulla pidät tavarasi suojassa ja varkailta piilossa. Hankkimalla jämerät varaston ovet kotiisi saat suojattua omaisuutesi ja pidettyä ympäristön siistinä. Ulkotiloihin tarkoitetut ovet eivät ole käsiteltyjä, joten pystyt itse valitsemaan, millaisen värin niihin haluat. Pintakäsittely kannattaa myös tehdä olosuhteisiin nähden. Kun lähdet pintakäsittelemään ovea, voit käyttää nukkaamatonta riepua, jolla levität kyllästettä oven pinnalle. Puupetsi kannattaa levittää mahdollisimman joutuisasti. Ovi kannattaa käsitellä pariin kertaan, jotta lopputuloksesta tulee hyvä. Jos sivelet puupetsiä kyllästetylle pinnalle, voi oven väri muuttua alkuperäistä vaaleammaksi.

Jämerät varaston ovet eri tiloihin Byggmaxilta
Hanki laadukkaat ja kestävät varaston ovet Byggmaxilta järkevään hintaan. Oli kyseessä sitten ovi lämpimään varastoon tai viileään tilaan, löydät meiltä tarvitsemasi ovet - sekä tietenkin neuvot ja niksit.

4 tuotetta

  1. Ovipieli ja -Kynnyspaketti
    Kit med spröjs, sparkplåt och beslag, POISTOTUOTE
    Ovipieli ja -Kynnyspaketti
    Hinta alkaen
    16 49 /kpl

4 tuotetta