Parkettilattia Tammi 3-sauvinen Affogato 14mm Barlinek

Click-järjestelmä 5Gc, Mattalakattu, 3,18m2/pkt
Tuotenumero: 65026
Paino: 26.1
Kulutusta kestävä ja erityislaatuinen tummaksi laseerattu tammilattia, jolla on peitteenään mattalakkaus.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
34 95 /m2
kpl
Parkettilattia Tammi 3-sauvinen Affogato 14mm Barlinek

Erittely

Kulutusta kestävä ja erityislaatuinen tummaksi laseerattu tammilattia, jolla on peitteenään mattalakkaus. Tummalla lattialla annat huoneellesi luonnetta luoden maalaismaista tuntua. Lattialautojen harjattu pinta tarjoaa kevyen luonnollisen kuvioinnin ja se koetaan sen vuoksi hieman lämpimämpänä kävellä. Lattia on elävän näköinen värimuunnoksineen ja eri pituisine sauvoineen. Luonnolliset puun ominaisuudet siellä missä on ehjiä ja siloiteltuja oksia saattaa esiintyä. Lattiassa on vaihtelevia ootrauksia, elävyyttä ulkonäössä ja luonnollisia, eloisia värejä ja värinyansseja. Eripituisia sauvoja, ehjiä oksia sekä keskikokoisia ja pieniä siloiteltuja oksia saattaa esiintyä. Pienet virheet puumateriaalissa ja korjaukset ovat mahdollisia harjatuilla pinnoilla.

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Puulankun lyhyellä sivulla käytetään toista lukitusjärjestelmää, Barlock 5Gc. Tämä järjestelmä lyhentää 25% asennusaikaa verrattaessa toisiin lukitusjärjestelmiin ja minimoi myös loukkaantumisvaaraa asennettaessa tai purettaessa sitä. Napsautusjärjestelmä 5G on ruotsalaisen Välingen kehittämä ja sen lisänä ei tarvita mitään lattian asennussarjaa. Älä kuitenkaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakka ja hionta

Kulutuskerrosten paksuus: 3,2 mm.
Lakkauksen kulutuskestävyys: > 3000 kierrosta (Taber-koe putoavalla hiekalla)
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan viimeistellä 3-2 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 65026
Tavaramerkki Barlinek