Pihaleikit

Pihaleikit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lasten on kiva olla ja viihtyä kotona, kun heille löytyy sopivaa puuhaa omasta lähiympäristöstä. Leikkimökki on kiva paikka luoda oma leikkimaailma. Laadukkaasta valikoimastamme löydät lisäksi erilaiset ulkopelit, hiekkalaatikot ja vaikkapa jalkapallomaalit.

Pihaleikkeihin sopivat tuotteet hankit kätevästi Byggmaxilta
Ulkona leikkiessä lapset saavat raitista ilmaa ja voivat purkaa energiaa ilman, että on varottava sotkua. Pihaleikit ovat verraton tapa kehittää luovuutta ja taitoja ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Hiekkalaatikko on erittäin sopiva pihakaluste, kun talossa on leikki-ikäisiä lapsia. Lisäksi tarvitaan vain sangot, hiekkakakkumuotit, haravat ja lapiot sekä kastelukannut, ja lapset voivat rakentaa omalla pihamaalla hiekasta erilaisia luovia rakennelmia. Meiltä löydät lisäksi laadukkaat ja kehittävät ulkopelit, keinut ja vaikkapa jalkapallomaalit. Kun oma piha on suunniteltu siten, että lasten on turvallista, kehittävää ja kivaa leikkiä siellä, niin silloin ei tarvitse lähteä kauemmaksi puistoon leikkimään. Voit vain avata oven ja leikit voivat alkaa.

Koottavien tuotteiden kasaaminen on mukavaa ja opettavaista
Pihaleikit sujuvat ja ovat kivoja, kun pihan suunnittelussa on huomioitu lasten toiminnallisuus. Tärkeää on myös tuotteiden laadukkuus ja kestävyys. Leikkimökissä lapsi voi leikkiä vuodesta toiseen ehkä vuosikymmenenkin ajan. Oikein huollettuna siitä saattaa olla iloa jopa lapsenlapsille. Useat isommat kotona koottavat tuotteet toimitetaan maalaamattomina. Silloin asiakas voi itse valita oman kodin ympäristöön sopivat värit, joilla maalaa ja viimeistelee esimerkiksi leikkimökin tai muun maalaamattoman tuotteen. Löydät myös tuotteiden puuosien huoltoon liittyvät tarvikkeet, kuten maalit ja maalaustarvikkeet meiltä. Byggmaxilta hankit samalla myös hiekkalaatikon hiekan. Tuotteiden kokoon liittyvät tiedot ja muut tarvittavat tiedot löydät kyseisen tuotteen sivustolta. Tule tutustumaan laadukkaaseen valikoimaamme ja löydä pihaasi sopivat mökit, hiekkalaatikot, keinut, pelit ja muut tuotteet.

Vie lasten pihaleikit uudelle tasolle ja tilaa huipputuotteet Byggmaxilta
Pihaleikit ovat lapsille kehittäviä. Pihaan tulevien tuotteiden hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota tuotteiden laadukkuuteen ja toimivuuteen. Kun hankit kivat ja kestävät tarvikkeet pihaleikkeihin meiltä, leikit sujuvat hienosti.

Näytä enemmän
Suodata

381 Tulokset

Järjestä
Nordic Games
198 74  €
Nordic Play
Ø 100 mm
4 74  €
Nordic Play
10 x 120 mm, 2 kpl setissä
9 58  €
Nordic Games
34  €
Skånska Byggvaror
Ei ylimääräistä katon verhoilua, 1800x1120x1690 mm
Nordic Play
69  €
Palmako
675  €
AXI
Saatavana useita värejä
Alkaen 59 95  €
Nordic Games
189  €
Nordic Games
59  €
Jungle Gym
Sininen liukumäki, 2 keinut
867  €
Jungle Gym
Saatavana useita värejä
Salta
10kpl
19  €
Jungle Gym
Saatavana useita värejä
Alkaen 953 36  €
Nordic Play
K: 160 cm, koko: 80 x 20 mm, enimmäiskuormitus 50 kg.
46 19  €
Nordic Play
Tummanvihreä liukumäki
279 18  €
Nordic Play
Musta pohjamaalattu, sis 2 keinunistuinta
250 08  €
Nordic Play
K: 150 x L: 275 x S: 91 cm, voidaan pitää ulkona vuoden ympäri, nopea asennus ilman työkaluja
Nordic Play
Sininen liukumäki
278 16  €
Jungle Gym
Saatavana useita värejä
Alkaen 926 51  €
AXI
Saatavana useita värejä
Alkaen 29 95  €
Jungle Gym
89  €
Jungle Gym
Saatavana useita värejä
Alkaen 705 76  €
Nordic Play
Musta/harmaa, mukana ruuvit
13 72  €