Pihaleikit

Pihaleikit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lasten on kiva olla ja viihtyä kotona, kun heille löytyy sopivaa puuhaa omasta lähiympäristöstä. Leikkimökki on kiva paikka luoda oma leikkimaailma. Laadukkaasta valikoimastamme löydät lisäksi erilaiset ulkopelit, hiekkalaatikot ja vaikkapa jalkapallomaalit.

 

Pihaleikkeihin sopivat tuotteet hankit kätevästi Byggmaxilta

Ulkona leikkiessä lapset saavat raitista ilmaa ja voivat purkaa energiaa ilman, että on varottava sotkua. Pihaleikit ovat verraton tapa kehittää luovuutta ja taitoja ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Hiekkalaatikko on erittäin sopiva pihalle, kun talossa on leikki-ikäisiä lapsia. Lisäksi tarvitaan vain sangot, hiekkakakkumuotit, haravat ja lapiot sekä kastelukannut, ja lapset voivat rakentaa omalla pihamaalla hiekasta erilaisia luovia rakennelmia. Meiltä löydät lisäksi laadukkaat ja kehittävät ulkopelit, keinut ja vaikkapa jalkapallomaalit. Kun oma piha on suunniteltu siten, että lasten on turvallista, kehittävää ja kivaa leikkiä siellä, niin silloin ei tarvitse lähteä kauemmaksi puistoon leikkimään. Voit vain avata oven ja leikit voivat alkaa.

 

Koottavien tuotteiden kasaaminen on mukavaa ja opettavaista

Pihaleikit sujuvat ja ovat kivoja, kun pihan suunnittelussa on huomioitu lasten toiminnallisuus. Tärkeää on myös tuotteiden laadukkuus ja kestävyys. Leikkimökissä lapsi voi leikkiä vuodesta toiseen ehkä vuosikymmenenkin ajan. Oikein huollettuna siitä saattaa olla iloa jopa lapsenlapsille. Useat isommat kotona koottavat tuotteet toimitetaan maalaamattomina. Silloin asiakas voi itse valita oman kodin ympäristöön sopivat värit, joilla maalaa ja viimeistelee esimerkiksi leikkimökin tai muun maalaamattoman tuotteen. Löydät myös tuotteiden puuosien huoltoon liittyvät tarvikkeet, kuten maalit ja maalaustarvikkeet meiltä. Byggmaxilta hankit samalla myös hiekkalaatikon hiekan. Tuotteiden kokoon liittyvät tiedot ja muut tarvittavat tiedot löydät kyseisen tuotteen sivustolta. Tule tutustumaan laadukkaaseen valikoimaamme ja löydä pihaasi sopivat mökit, hiekkalaatikot, keinut, pelit ja muut tuotteet.

 

Vie lasten pihaleikit uudelle tasolle ja tilaa huipputuotteet Byggmaxilta

Pihaleikit ovat lapsille kehittäviä. Pihaan tulevien tuotteiden hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota tuotteiden laadukkuuteen ja toimivuuteen. Kun hankit kivat ja kestävät tarvikkeet pihaleikkeihin meiltä, leikit sujuvat hienosti.

Näytä enemmän
Suodata

360 Tulokset

Järjestä
AXI
Saatavana useita värejä
Jungle Gym
Saatavana useita värejä
Saatavana useita pituuksia
Skånska Byggvaror
Ei ylimääräistä katon verhoilua, 1800x1120x1690 mm
Nordic Play
339  €
Hörby Bruk
Enint 50kg/istuin, 2x2,15m
289  €
Jungle Gym
218  €
39 95  €
Jungle Gym
661  €
Jungle Gym
Saatavana useita värejä
Nordic Play
306  €
Nordic Play
406  €
Jungle Gym
Saatavana useita värejä
Jungle Gym
327  €
119  €
Nordic Play
115  €
Hörby Bruk
Saatavana useita värejä
AXI
Saatavana useita värejä
Salta
748  €
AXI
329  €
AXI
Saatavana useita värejä
Hy-Land
1 376  €