Pihaleikit

Pihaleikit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lasten on kiva olla ja viihtyä kotona, kun heille löytyy sopivaa puuhaa omasta lähiympäristöstä. Leikkimökki on kiva paikka luoda oma leikkimaailma. Laadukkaasta valikoimastamme löydät lisäksi erilaiset ulkopelit, hiekkalaatikot ja vaikkapa jalkapallomaalit.

Pihaleikkeihin sopivat tuotteet hankit kätevästi Byggmaxilta
Ulkona leikkiessä lapset saavat raitista ilmaa ja voivat purkaa energiaa ilman, että on varottava sotkua. Pihaleikit ovat verraton tapa kehittää luovuutta ja taitoja ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Hiekkalaatikko on erittäin sopiva pihakaluste, kun talossa on leikki-ikäisiä lapsia. Lisäksi tarvitaan vain sangot, hiekkakakkumuotit, haravat ja lapiot sekä kastelukannut, ja lapset voivat rakentaa omalla pihamaalla hiekasta erilaisia luovia rakennelmia. Meiltä löydät lisäksi laadukkaat ja kehittävät ulkopelit, keinut ja vaikkapa jalkapallomaalit. Kun oma piha on suunniteltu siten, että lasten on turvallista, kehittävää ja kivaa leikkiä siellä, niin silloin ei tarvitse lähteä kauemmaksi puistoon leikkimään. Voit vain avata oven ja leikit voivat alkaa.

Koottavien tuotteiden kasaaminen on mukavaa ja opettavaista
Pihaleikit sujuvat ja ovat kivoja, kun pihan suunnittelussa on huomioitu lasten toiminnallisuus. Tärkeää on myös tuotteiden laadukkuus ja kestävyys. Leikkimökissä lapsi voi leikkiä vuodesta toiseen ehkä vuosikymmenenkin ajan. Oikein huollettuna siitä saattaa olla iloa jopa lapsenlapsille. Useat isommat kotona koottavat tuotteet toimitetaan maalaamattomina. Silloin asiakas voi itse valita oman kodin ympäristöön sopivat värit, joilla maalaa ja viimeistelee esimerkiksi leikkimökin tai muun maalaamattoman tuotteen. Löydät myös tuotteiden puuosien huoltoon liittyvät tarvikkeet, kuten maalit ja maalaustarvikkeet meiltä. Byggmaxilta hankit samalla myös hiekkalaatikon hiekan. Tuotteiden kokoon liittyvät tiedot ja muut tarvittavat tiedot löydät kyseisen tuotteen sivustolta. Tule tutustumaan laadukkaaseen valikoimaamme ja löydä pihaasi sopivat mökit, hiekkalaatikot, keinut, pelit ja muut tuotteet.

Vie lasten pihaleikit uudelle tasolle ja tilaa huipputuotteet Byggmaxilta
Pihaleikit ovat lapsille kehittäviä. Pihaan tulevien tuotteiden hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota tuotteiden laadukkuuteen ja toimivuuteen. Kun hankit kivat ja kestävät tarvikkeet pihaleikkeihin meiltä, leikit sujuvat hienosti.

 1. Leikkimökki Emil 3,2kvm Skånska Byggvaror
  Ei ylimääräistä katon verhoilua, 1990x1630x1890 mm
  -10% 08/11 Asti
  Leikkimökki Emil 3,2kvm Skånska Byggvaror
  Alkup. hinta 1319   Säästät 131   Erikoishinta 1187   /kpl
 2. Leikkimökki Tom 4kvm Skånska Byggvaror
  Palahuovalla, 220x180 cm
  -10% 08/11 Asti
  Leikkimökki Tom 4kvm Skånska Byggvaror
  Alkup. hinta 1449   Säästät 144   Erikoishinta 1304   /st
 3. Leikkimökki Vilmer 4,1kvm Skånska Byggvaror
  Kattohuovalla, 2330x1750x2200 mm
  -10% 08/11 Asti
  Leikkimökki Vilmer 4,1kvm Skånska Byggvaror
  Alkup. hinta 1659   Säästät 165   Erikoishinta 1493   /kpl
 4. Leikkimökki Otto 3,6kvm Skånska Byggvaror
  Palahuovalla, puutavaran paksuun 16mm
  -10% 08/11 Asti
  Leikkimökki Otto 3,6kvm Skånska Byggvaror
  Alkup. hinta 1599   Säästät 159   Erikoishinta 1439   /kpl