Pihaleikit

Pihaleikit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lasten on kiva olla ja viihtyä kotona, kun heille löytyy sopivaa puuhaa omasta lähiympäristöstä. Leikkimökki on kiva paikka luoda oma leikkimaailma. Laadukkaasta valikoimastamme löydät lisäksi erilaiset ulkopelit, hiekkalaatikot ja vaikkapa jalkapallomaalit.

Pihaleikkeihin sopivat tuotteet hankit kätevästi Byggmaxilta
Ulkona leikkiessä lapset saavat raitista ilmaa ja voivat purkaa energiaa ilman, että on varottava sotkua. Pihaleikit ovat verraton tapa kehittää luovuutta ja taitoja ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Hiekkalaatikko on erittäin sopiva pihakaluste, kun talossa on leikki-ikäisiä lapsia. Lisäksi tarvitaan vain sangot, hiekkakakkumuotit, haravat ja lapiot sekä kastelukannut, ja lapset voivat rakentaa omalla pihamaalla hiekasta erilaisia luovia rakennelmia. Meiltä löydät lisäksi laadukkaat ja kehittävät ulkopelit, keinut ja vaikkapa jalkapallomaalit. Kun oma piha on suunniteltu siten, että lasten on turvallista, kehittävää ja kivaa leikkiä siellä, niin silloin ei tarvitse lähteä kauemmaksi puistoon leikkimään. Voit vain avata oven ja leikit voivat alkaa.

Koottavien tuotteiden kasaaminen on mukavaa ja opettavaista
Pihaleikit sujuvat ja ovat kivoja, kun pihan suunnittelussa on huomioitu lasten toiminnallisuus. Tärkeää on myös tuotteiden laadukkuus ja kestävyys. Leikkimökissä lapsi voi leikkiä vuodesta toiseen ehkä vuosikymmenenkin ajan. Oikein huollettuna siitä saattaa olla iloa jopa lapsenlapsille. Useat isommat kotona koottavat tuotteet toimitetaan maalaamattomina. Silloin asiakas voi itse valita oman kodin ympäristöön sopivat värit, joilla maalaa ja viimeistelee esimerkiksi leikkimökin tai muun maalaamattoman tuotteen. Löydät myös tuotteiden puuosien huoltoon liittyvät tarvikkeet, kuten maalit ja maalaustarvikkeet meiltä. Byggmaxilta hankit samalla myös hiekkalaatikon hiekan. Tuotteiden kokoon liittyvät tiedot ja muut tarvittavat tiedot löydät kyseisen tuotteen sivustolta. Tule tutustumaan laadukkaaseen valikoimaamme ja löydä pihaasi sopivat mökit, hiekkalaatikot, keinut, pelit ja muut tuotteet.

Vie lasten pihaleikit uudelle tasolle ja tilaa huipputuotteet Byggmaxilta
Pihaleikit ovat lapsille kehittäviä. Pihaan tulevien tuotteiden hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota tuotteiden laadukkuuteen ja toimivuuteen. Kun hankit kivat ja kestävät tarvikkeet pihaleikkeihin meiltä, leikit sujuvat hienosti.

22 tuotetta

 1. Ilmapatja Sininen|Keltainen|Vaaleanpunainen
  Hinta alkaen
  1 95
 2. 3-6-vuotiaille lapsille, 51x46 cm
  Uimaliivi Nemo Oranssi
  11 00
 3. 0-1-vuotiaille lapsille, Ø69cm
  Puhallettava Lastenistuin Oranssi
  10 00
 4. Jalkapumppu
  8 25
 5. Ladattavat paristot, 55W, 220-240V
  Paristokäyttöinen Ilmapumppu Musta
  31 00
 6. Halkaisija: 122 cm, korkeus: 25 cm
  Uima-allas
  Hinta alkaen
  2 95
 7. Kuninkaan koko 35x4,7x4,7 cm
  Kesäpeli-setti
  Hinta alkaen
  12 90
 8. 75 cm sininen/punainen/keltainen/vihreä maila,
  Kroketti-setti
  Hinta alkaen
  12 90
 9. Nelikopteri
  Hinta alkaen
  69 95
 10. Big wheel monster truck
  Kauko-ohjattava auto
  Hinta alkaen
  14 95
 11. Nelikopteri
  Hinta alkaen
  24 95
 12. 48 cm inflaatiopumppu
  Ilmapumppu
  Hinta alkaen
  7 95

22 tuotetta