Hiekkalaatikko

Me Byggmaxilla tiedämme, että lapset rakastavat leikkiä ulkona. Hiekkalaatikot ovatkin loistava lisä lapsiperheen takapihalle. Hiekkalaatikkovalikoimamme on suunniteltu tarjoamaan lapsille hauskanpitoa tuntikausiksi ja varmistamaan, että leikkiminen on myös samalla turvallista.


Hiekkalaatikkotyypit

Tarjoamme erilaisia hiekkalaatikoita tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Valikoimassamme on erilaisia puisia hiekkalaatikoita ja hiekkalaatikoita, joissa on suojukset hiekan suojaamiseksi säältä. Voit valita eri kokoja ja muotoja, kuten neliön, suorakulmion tai kuusikulmion, jotta ne sopivat täydellisesti juuri sinun pihallesi.


Turvallisuusominaisuudet

Turvallisuus on etusijalla, ja hiekkalaatikoissamme on ominaisuuksia, jotka takaavat lastesi hyvinvoinnin. Lasten hiekkalaatikot ovat valmistettu myrkyttömistä materiaaleista, ja joissakin niistä on pyöristetyt reunat ja kulmat loukkaantumisten estämiseksi. Lisäksi joissakin hiekkalaatikoissamme on suojukset, jotka pitävät eläimet ja muut ei-toivotut vieraat poissa.


Hiekkalaatikoiden edut

Hiekkalaatikko tarjoaa lapsille muutakin kuin pelkkää viihdettä. Pieni hiekkalaatikko voi olla todella hyödyllinen tekijä lapsen oppimiselle, ja hiekkalaatikolla leikkiminen auttaa parantamaan lasten motorisia taitoja ja jopa luovuutta. Se edistää myös sosiaalisuutta ja kommunikaatiotaitoja. Hiekkalaatikoita voidaan käyttää myös kasvatuksellisiin tarkoituksiin, sillä lapset voivat leikkiessään oppia erilaisia tekstuureja ja muotoja.

 

Helppo ylläpitää

Hiekkalaatikkojamme on helppo huoltaa, joten ne ovat vaivaton lisä takapihallesi. Voit tarvittaessa vaihtaa hiekan helposti, ja joissakin hiekkalaatikoissamme on suojukset, jotka suojaavat hiekkaa kastumiselta tai likaantumiselta.


Byggmaxin hiekkalaatikkovalikoimassa on runsaasti vaihtoehtoja, joilla voit tarjota lapsille turvallista ja hauskaa leikkimistä. Valikoimastamme löytyy eri muotoja, kokoja ja turvaominaisuuksia, joten löydät meiltä varmasti täydellisen lasten hiekkalaatikon takapihallesi.

Näytä enemmän
Suodata

11 Tulokset

Järjestä
Saatavana useita pituuksia
119  €
Nordic Play
115  €
Hörby Bruk
199  €
199  €
Nordic Play
339  €
Hörby Bruk
49  €
Nordic Play
252  €
Nordic Play
248  €
Jungle Gym
20  €