Portaat Dallas L-muoto Dolle

Saatavana useita värejä
Tuotenumero: 687192263
Portaat ovat saatavana joko suorina tai neljänneskierroksisina, molemmissa on 11 monikerroksista askelmaporrasta lakattua pyökkiä. Enimmäiskorkeus on 300 cm, ja lisäksi on mahdollista ostaa käsijohteet porraskäytävään.
Näytä enemmän
Väri:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Portaat Dallas L-muoto Dolle

Portaat ovat saatavana joko suorina tai neljänneskierroksisina, molemmissa on 11 monikerroksista askelmaporrasta lakattua pyökkiä. Enimmäiskorkeus on 300 cm, ja lisäksi on mahdollista ostaa käsijohteet porraskäytävään.

Yksinkertaiset, kevyet ja monipuoliset portaat
DALLAS on kaikessa yksinkertaisuudessaan tavallinen, tilaa säästävä portaikko, jonka ulkonäkö on kevyt ja jämäkkä. Porras on saatavana suorana tai neljänneskierroksisena, molemmissa on 11 monikerroksista askelmaa lakattua pyökkiä, ja lattian enimmäiskorkeus on 300 cm. Yksi tai useampi askelma on mahdollista poistaa, jos lattian korkeus lattiasta on alle 300 cm. Kutakin askelmaa voidaan säätää 19-25 cm:n välillä. Portaan sarana on kiinnitetty kahteen askeleeseen, mikä lisää sekä mukavuutta että vakautta. Yksinkertaisten ja minimalististen ratkaisujen ansiosta hinta on erittäin kilpailukykyinenKaiteiden välinen etäisyys: 13,2 cm Kaiteiden välinen etäisyys välikaiteiden kanssa (ostetaan erikseen): 5,4 cm Yksinkertaisen ja modulaarisen rakenteensa ansiosta DALLAS on helppo asentaa. Portaan teräsrakenne on pulverimaalattu ja kaide on valmistettu värillisestä UV-kestävästä PVC:stä, mikä tekee portaasta erittäin kestävän. DALLAS on saatavana useissa moderneissa väreissä - kaikissa on puolikiiltävä pinta. Valitse tarpeisiisi ja sisustustyyliisi parhaiten sopiva malli.

Turvallisuus ja yksinkertaisuus täydellisessä yhdistelmässä
DALLAS on vankka ja kestävä portaikko, joka on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Portaat ovat sertifioidut ja täyttävät eurooppalaisten rakennusmääräysten (EUROCODE) mukaiset nykyiset kuormitusvaatimukset. Portaat toimitetaan vakiona yksipuolisilla käsijohteilla, ja lisäkäsijohteita on mahdollista hankkia. Jos portaissa liikkuu lapsia, on hyvä asentaa lasten turvakaiteet. Myös porraskäytävään on mahdollista lisätä käsijohde, joka viimeistelee portaat kauniisti. Viimeistele porras lattialle ja seinään tarkoitetuilla DOLLE-peitekorkkeilla, jotka on suunniteltu peittämään portaiden kiinnittämiseen käytetyt ruuvit.

Uuden portaikon mitoitus
Huomaa, että tämä portaikko on suunniteltu huoneisiin, joiden lattianväli on min. 20 cm .


Modulaariset portaat
Niin sanottu modulaarinen portaikko on sisäportaikko, joka koostuu metallisesta keskiosasta ja puisista askelmista ja joka on saatavana erilaisina porrasmoduuleina. Koska kyseessä on moduuliportaat, ne on myös helpompi asentaa. Moduuliportaamme ovat kaikki sisäportaita, ja niitä on saatavana joko neljänneskierreportaina, puolikierreportaina tai suorina portaina. Katso alla oleva portaiden valikoima, jos etsit kotiisi sisäportaita.

Tilaa säästäviä portaita on yhteensä kolmea eri tyyppiä, ja tällä sivulla esittelemme nämä kolme eri tyyppiä, jotka ovat moduuliportaat, kulutusporrasportaat ja puuportaat. Tilaa säästäviä portaita on saatavana neljänneskierrosportaina, puolikierrosportaina ja suorina portaina. Tutustu kunkin portaikon alla oleviin moniin värivaihtoehtoihin - löydät suosikkisi sisäportaiden valikoimastamme.

Mikä on tilaa säästävä portaikko?
Saatat ihmetellä, mitä tarkalleen ottaen tarkoitetaan niin sanotulla tilaa säästävällä portaikolla, ja voimme itse asiassa ymmärtää sen, joten tässä on selitys. Se näyttää aivan tavalliselta portaalta, mutta sen pituus on lyhyempi ja ulokkeet pienemmät, ja tilaa säästävät portaat luokitellaan niin sanotuiksi toissijaisiksi portaiksi. Toissijaiset portaat on suunniteltu luomaan pääsy joko parvelle tai katolle ja siten hyödyntämään enemmän neliömetrejä kodissa. Yhteistä tilaa säästäville portaillemme on se, että ne ovat kaikki sisäportaita ja että portaita on saatavana neljänneskierreportaina, puolikierreportaina ja suorina portaina. Tilaa säästävien portaiden valikoimassa on runsaasti tuotenumeroita, ja ne tarjoavat runsaasti yhdistelmävaihtoehtoja korkeuden, askelmien määrän, kaiteiden, värien, materiaalien ja puulajien osalta. Tutustu alla olevaan tilaa säästävien portaiden valikoimaan ja löydä kotiisi sopivat neljänneskierros-, puolikierros- tai suorat portaat.

Mikä portaikko vie vähiten tilaa?
Pienimmät mallimme ovat ATLANTA, GRAZ, ROME LAMBADA, BERLIN (öljytty pyökki, öljytty tammi ja valkoinen öljytty tammi) ja BASEL - ne eivät vie enemmän tilaa kuin parvitikkaat. Nämä portaat tarjoavat kuitenkin jonkin verran enemmän mukavuutta kuin parvitikkaat. Kannattaa siis harkita, onko tilaa yhdelle näistä pienistä portaista. Parveketikkaiden etuna on, että ne voidaan työntää seinää vasten, kun niitä ei käytetä. Pienet portaat eivät kuitenkaan pysty kilpailemaan sen kanssa.

Mikä on halvin portaikko?
Halvimmat portaat ovat moniportaisia, kuten ATLANTA ja DALLAS, tai viiluportaita, kuten GRAZ ja ROME LAMBADA. Mutta jos etsit hieman suurempia portaita, joissa on hyvä mukavuus, kannattaa huomioida, että kaikki portaat ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Ensinnäkin ne ovat DIY-portaita, jotka voit helposti rakentaa itse saatavilla olevien erinomaisten opetusvideoiden avulla. Toiseksi, portaidemme vakiomitat voidaan sovittaa 100-prosenttisesti kotiisi sopiviksi.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle