Liukuovet

Liukuovet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Etsitpä päivitystä sisustukseesi tai rakennat uutta, liukuovi on tyylikäs ja tilaa säästävä tapa sisustaa. Oli tarpeesi sitten kotona, mökillä tai toimistossa, helppohoitoiset ja ajattomat liukuovet löydät laajasta valikoimastamme. Meiltä saat liukuovet myös mittatilaustyönä!

Liukuovet - tyylikäs ja tilaa säästävä tapa sisustaa
Kaipaatko päivitystä sisustukseesi tai lisätilaa säilytykseen vai oletko rakentamassa uutta? Liukuovikaappi on edullinen ja ajaton ratkaisu juuri tähän. Liukuovet ovat tilaa säästävä tapa sisustaa. Ovien avautuessa sivulle liukuovi on ratkaisu myös ahtaisiin tiloihin: sinun ei tarvitse huolehtia ulospäin aukeavan oven vaatimasta ylimääräisestä tilasta. Liukuoviin valittavissa olevat pintamateriaalit takaavat sisustukseesi ajattoman ilmeen. Voit valita liukuoviin esimerkiksi kirkkaan tai sävytetyn peilin, värjätyn lasin tai mustan, valkoisen tai puukuosisen melamiinimuovin. Materiaaleja voi myös yhdistellä siten, että saat juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Liukuovea voi käyttää kaapinoven lisäksi myös tilanjakajana. Liukuovi on sisustuselementti, joka kerää katseet mutta auttaa myös piilottamaan niiltä. Järkevöitä sisustustasi helppohoitoisilla liukuovilla jo tänään ja tilaa omasi!

Suunnittele oma liukuovesi ja ryhdy toimeen
Korvaa vanhat sisäovet ajattomilla ja katseen kestävillä liukuovilla tai rakenna uutta. Liukuovilla sinun on mahdollista luoda viimeistelty, yhtenäinen ilme sisustukseesi ja antaa tyylikäs ensivaikutelma vieraillesi. Liukuovien avulla sinun on entistä helpompi luoda tilan tuntua sisustukseesi, samalla kun maksimoit säilytystilasi järkevästi. Kun valitset materiaaleja liukuoveesi, mieti tilaa, johon se on tulossa: haluatko tuoda tilaan avaruutta, tunnelmaa vai piristystä? Jos valitset peilipinnoituksen, mieti erityisesti sitä, mistä suunnasta valo tulee. Ethän halua auringon paistavan silmiisi, kun rentoudut sohvalla tai olet menossa nukkumaan? Liukuovet ovat monikäyttöinen sisustuselementti, joka on helppo asentaa myös itse. Tiesithän, että liukuovien asennus on mahdollista myös jo olemassa oleviin kaapistoihin.

Liukuovet kaapistoihin Byggmaxilta
Me Byggmaxilla tarjoamme sinulle laatua järkevään hintaan. Me haluamme auttaa sinua toteuttamaan unelmasi. Katso koko valikoimamme ja tilaa omannäköisesi liukuovet jo tänään!

11 tuotetta

 1. Liukuovi Mirror London
  2-4 ovet
  -25% 31/05 Asti
  Liukuovi Mirror London
  Alkup. hinta 499   Säästät 124   Erikoishinta 374   /kpl
 2. Liukuovi Low London
  2-4 ovet
  -25% 31/05 Asti
  Liukuovi Low London
  Alkup. hinta 329   Säästät 82 25 Erikoishinta 246   /kpl
 3. Liukuovi Front White/Slate Grey London
  2-4 ovet
  -25% 31/05 Asti
  Liukuovi Front White/Slate Grey London
  Alkup. hinta 389   Säästät 97 25 Erikoishinta 291   /kpl
 4. Liukuovi White/Grey + Mirror London
  2-4 ovet
  -25% 31/05 Asti
  Liukuovi White/Grey + Mirror London
  Alkup. hinta 449   Säästät 112   Erikoishinta 336   /kpl
 5. Päätylevy Pelly
  Valkoista melamiinia, 2700 x 680 x 22
  Päätylevy Pelly
  79   /kpl
 6. Madalluskappale, Pelly
  1 sarja
  Madalluskappale, Pelly
  29   /kpl
 7. Kaksipuolinen teippi, Pelly
  10 m
  Kaksipuolinen teippi, Pelly
  9 99 /kpl
 8. Kalustekulmat Pelly
  4 kpl
  Kalustekulmat Pelly
  3 99 /kpl

11 tuotetta