Paloturvallisuus

Paloturvallisuus Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Onko sinulla jo asianmukaiset alkusammutusvälineet? Jos ei vielä ole, niin nyt on jo viimeistään korkea aika hankkia sellaiset. Sammutuspeite on tehokas ja tarpeellinen alkavan tulipalon pysäyttäjä.

Hanki kotiin tehokkaat sammutusvälineet
Mitä teet, jos omassa talossasi tai mökillä syttyy pieni tulipalo? Alkavat tulipalot on mahdollista sammuttaa asianmukaisilla sammutusvälineillä: esimerkiksi vaahtosammutin ja jauhesammutin toimivat hyvin alkavien tulipalojen sammuttamisessa. On siis tärkeää, että asianmukaiset alkusammutusvälineet ovat olennainen osa kodin turvavälineistöä. Lisäksi näitä välineitä pitää myös opetella käyttämään asianmukaisesti. Jokaisessa huoneessa on oltava toimiva palovaroitin, joka voi pelastaa ihmishenkiä tulipalon sattuessa. Muista toimia rauhallisesti ja hälytä apua, jos huomaat, että tulipalo ei ole itse sammutettavissa. Helppokäyttöinen jauhesammutin on hyvä olla nopeasti esiin otettavissa. Niitä on saatavissa eri kokoisina. Paloturvallisuus on myös ennakointia - siksi jokaisessa kodissa pitäisi olla mahdolliset poistumistiet valmiiksi katsottuna tulipalon sattuessa. Kun varaudut vaaratilanteisiin, voit nauttia elämästä rauhallisin mielin.

Paloturvallisuus kuntoon jo rakennusvaiheessa
Paloturvallisuus pitää ottaa huomioon jo rakennusvaiheessa. Paloturvalliset rakennusmateriaalit ja palomääräysten noudattaminen rakennusvaiheessa ennaltaehkäisevät osaltaan tulipalojen syttymistä. Palon leviämistä estävien materiaalien ja rakenteiden valinta vaikuttaa merkittävästi turvalliseen asumiseen. kipsilevyt parantavat rakennuksen ääni-, palo- ja rakenneteknisiä ominaisuuksia. Kipsilevyjä käytetään talon kattojen, seinien, palkkien sekä pilareiden verhoukseen. Niihin ei saa missään vaiheessa päästä kosteutta, joten ne pitää rakennusvaiheessa säilyttää kuivassa paikassa. Kipsilevy on suosittu rakennusmateriaali, ja se on hyvin helppo itse asentaa paikoilleen. Sähkö- ja lämmityslaitteiden oikeaoppinen asentaminen lisää rakennuksen paloturvallisuutta. Tulisijat ja niiden luukut tulee myös tarkistaa säännöllisin väliajoin. Rikkoutuneet luukut pitää vaihtaa uusiin. Byggmaxilta voit nopeasti ja helposti tilata erilaisia paloturvallisia rakennusmateriaaleja.

Laita paloturvallisuus kuntoon Byggmaxin avulla
Paloturvallisuus on tärkeää ottaa huomioon jo rakennusvaiheessa, ja siksi meiltä löytyykin kaikki laadukkaat paloturvalliset materiaalit järkevään hintaan. Tilaa tuotteesi jo nyt ja lähetämme ne viipymättä.

22 tuotetta

 1. Jauhesammutin Tarmo
  6 kg
  Jauhesammutin Tarmo
  Hinta alkaen
  39 95 /kpl
 2. Jauhesammutin 1kg
  Firephant
  Jauhesammutin 1kg
  Hinta alkaen
  27 95 /kpl

22 tuotetta