Liukuovi Sommar 2 osaa 5 mm Aluwhite

Saatavana useita leveyksiä
Tuotenumero: 687172860
Yhden lasin konservatoriojärjestelmät on suunniteltu käytettäväksi kesän jatkeena.
Näytä enemmän
Leveys:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Liukuovi Sommar 2 osaa 5 mm Aluwhite

Yhden lasin konservatoriojärjestelmät on suunniteltu käytettäväksi kesän jatkeena. Talvihuoneisiin suunniteltu liukuoviosa, jossa on 5 mm:n karkaistua lasia. Karkaistu lasi on 5 kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi. Järjestelmä on valmistettu klassisessa muotoilussa, jossa on puhtaat muodot ja kulmikkaat profiilit, joten se sopii useimpiin talvihuoneratkaisuihin. Profiilit on valmistettu valkoiseksi lakatusta alumiinista, mikä antaa oville sekä houkuttelevan ulkonäön että hyvän kestävyyden. Lattiakisko on valmistettu alumiinista, ja siinä on integroitu tippakaukalo ja rei'itetyt vedenpoistoreiät vedenpoistoa varten. Ovet lukittuvat sisäpuolelta kahdella mukana toimitetulla lukitusnupilla. Oviosien mukana toimitetaan lattiakisko, kattokisko, sivuprofiilit ja asennustarvikkeet. Aluwhite on ruotsalaisvalmisteinen konservatoriojärjestelmä, joka on sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon. Käännettävät ovet Aluwhitessa on käännettävät ovet, joissa ovien asento määräytyy asennuksen aikana. Sinä valitset, kummalle kiskolle liukuovet sijoitetaan. Kaikki ovet ovat liukuovia.

Muut tiedot
Säädettävät pyörät hienosäätöä varten. Ovissa on tärinänesto, joka takaa tasaisen ja vakaan ajon. Sivuprofiilit harjalistoilla maksimaalista tiiveyttä varten. Liukuosissa on 2 vetokahvaa ja 2 lukitusnuppia sisäpuolelta tapahtuvaa lukitusta varten. Valmistelut kokoonpanoa varten. Reikämitat ovat samat kuin väliseinän tarkat mitat leveydeltään ja korkeudeltaan (jäykät mitat). Lue koko asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista.

Tekniset tiedot

  • Korkeus: 1990 mm
  • Lasi: 5 mm karkaistu turvalasi. U-arvo 5,7
  • Kausi: Kesä/ Pidennetty kesä
  • Väri: Valkoinen, RAL9010
  • Lattia- ja kattokisko toimitetaan ylipitkänä, ja se on helppo leikata oikeaan pituuteen tilatun kokonaisleveysmitan mukaan.


Näytä enemmän
Tavaramerkki Aluwhite
Tavarantoimittajan tuotenumero AW5SD214