Terassilasitus

Terassin liukuovet nyt myös suoraan myymälästä, lue lisää tästä

 

Terassilasitus Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lasitettu terassi pidentää kesäkautta ja nostaa kotisi arvoa. Nikkaroi joko itse tyylikäs kokonaisuus tai tilaa ammattilainen avuksesi. Remontin jälkeen on mahtava päästä rentoutumaan omalle terassille, suojaan tuulelta ja tuiskulta.

Valitse elementit tarkasti
Suunnittele terassilasitus rakennuksen tyyliin sopivaksi sekä haluamaasi käyttötarkoitusta palvelemaan. Useimpiin terasseihin sopivat valkolinjaiset elementit. Myös mustalinjaisia elementtejä on tarjolla. Terassielementeissä on huimat hintaerot. Meiltä Byggmaxilta löydät varmasti tarpeisiisi sopivat ja edulliset vaihtoehdot - niin lasiovet kuin seinätkin. Meiltä löydät muun muassa 5 mm karkaistusta lasista valmistetut elementit. Jos lasitat terassin itse, tee mittaukset tarkasti. Varmista myös, että tukirakenteet ovat tarpeeksi vahvat. Käytä asennuksessa kunnollisia ja laadukkaita työvälineitä. Nekin saat samalla kertaa Byggmaxilta edulliseen hintaan. Terassin kustannuksiin vaikuttavat terassin koko, muoto, varustelu sekä tietysti se, kuinka paljon pystyt itse olemaan mukana remontissa. Jos teet työn itse, vaivannäkösi palkitaan varmasti myöhemmin, sillä mikä onkaan mahtavampaa kuin rentoutua koleallakin kelillä omalla terassilla?

Terassin muut tarvikkeet
Kun terassilasitus on tehty, on aika sisustaa terassi viihtyisäksi. Byggmaxilta löytyy kattava valikoima esimerkiksi edullisia puutarhatuotteita myös terassilla hyödynnettäväksi. Työsi kruunaa upea kalusteryhmä. Miten olisi esimerkiksi antrasiitinharmaa rottinkikalusto tai klassinen, valkoiseksi maalattu puukalusto? Tuot terassille tunnelmaa, kun muistat myös ruukut ja kukat. Esimerkiksi hortensia ja alppiruusu kukkivat suojatulla terassilla pitkälle syksyyn. Istuta ne esimerkiksi tummiin betoniruukkuihin, joista löydät eri tyylisiä vaihtoehtoja valikoimastamme. Muista myös terassin toiminnallinen puoli. Mikäpä onkaan mukavampaa kuin grillata omalla terassilla vielä silloinkin, kun ulkona lehdet tippuvat puista ja lämpötila lähentelee nollaa? Byggmax tunnetaankin myös edullisista grilleistä - klikkaa nekin mukaan samalla. Mikäli terassillesi ei mahdu kaasugrilliä, sähkögrilli on huippukätevä vaihtoehto.

Terassilasitus pidentää kesäkautta - hanki omasi Byggmaxilta
Terassilasitus tuo kotiisi yhden huoneen lisää. Lasitettu terassi onkin kuin toinen olohuone, jossa voit rentoutua pitkälle syksyyn. Ei siis muuta kuin tuumasta toimeen ja edullisia tarvikkeita hankkimaan Byggmaxilta!

Tuote 1-24 (51)

 1. Kokoonpuristuva tiiviste
  Kosteutta hylkivä tiiviste, Aluwhite
  Kokoonpuristuva tiiviste
  29   /kpl
 2. Harjalista
  Aluwhite, valkoinen, 2000 mm
  Harjalista
  79   /kpl
 3. Seinälista
  Aluwhite, valkoinen, 2500 mm
  Seinälista
  79   /kpl
 4. Lasiterassi 14,5 m2
  Saatavilla useita kokoja
  -14% 08/03 Asti
  Lasiterassi 14,5 m2
  Alkup. hinta 6129   Säästät 858   Erikoishinta 5270   /kpl
 5. Asennusvalmis lasiterassi Ilo
  Saatavilla useita kokoja
  -14% 08/03 Asti
  Asennusvalmis lasiterassi Ilo
  Alkup. hinta 8099   Säästät 1133   Erikoishinta 6965   /kpl
 6. Asennusvalmis Lasiterassi Juhla
  Saatavilla useita kokoja
  -15% 08/03 Asti
  Asennusvalmis Lasiterassi Juhla
  Alkup. hinta 5889   Säästät 883   Erikoishinta 5005   /kpl

Tuote 1-24 (51)