Täydelliset ulkohuoneet

Täydelliset ulkohuoneet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lasitettu terassi pidentää kesäkautta ja nostaa kotisi arvoa. Nikkaroi joko itse tyylikäs kokonaisuus tai tilaa ammattilainen avuksesi. Remontin jälkeen on mahtava päästä rentoutumaan omalle terassille, suojaan tuulelta ja tuiskulta.

 

Monipuoliset ulkohuoneet

Lasiterassia voidaan käyttää kotisi laajennuksena, oleskelutilana, ruokailuhuoneena tai puutarhahuoneena. Jos haluat nauttia puutarhasta kaikissa sääolosuhteissa, lasiterassi on loistava ratkaisu. Osta täydellinen ulkohuone ja valitse itse, haluatko huoneen kesäksi vai kaikkina vuodenaikoina. Meillä on erilaisia malleja todella edulliseen hintaan. 

 

Terassin muut tarvikkeet

Kun terassilasitus on tehty, on aika sisustaa terassi viihtyisäksi. Byggmaxilta löytyy kattava valikoima esimerkiksi edullisia puutarhatuotteita myös terassilla hyödynnettäväksi. Työsi kruunaa upeat puutarhakalusteet. Miten olisi esimerkiksi antrasiitinharmaa rottinkikalusto tai klassinen, valkoiseksi maalattu puukalusto? Tuot terassille tunnelmaa, kun muistat myös ruukut ja kukat. Esimerkiksi hortensia ja alppiruusu kukkivat suojatulla terassilla pitkälle syksyyn. Istuta ne esimerkiksi tummiin betoniruukkuihin, joista löydät eri tyylisiä vaihtoehtoja valikoimastamme. Muista myös terassin toiminnallinen puoli. Mikäpä onkaan mukavampaa kuin grillata omalla terassilla vielä silloinkin, kun ulkona lehdet tippuvat puista ja lämpötila lähentelee nollaa? Byggmaxilta löydät myös edulliset grillit - klikkaa nekin mukaan samalla. Mikäli terassillesi ei mahdu kaasugrilliä, sähkögrilli on huippukätevä vaihtoehto.

Ei siis muuta kuin tuumasta toimeen ja edullisia tarvikkeita hankkimaan Byggmaxilta!

Näytä enemmän
Suodata

6 Tulokset

Järjestä
Skånska Byggvaror
4 499  €
Skånska Byggvaror
6 399  €
Skånska Byggvaror
5 099  €
Skånska Byggvaror
5 699  €
Skånska Byggvaror
5 899  €
Skånska Byggvaror
5 029  €