Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Ulkoinen tietosuojakäytäntö

Byggmax AB:n ulkoinen tietosuojakäytäntö

Meille Byggmaxilla on tärkeää, että sinua ja henkilötietojasi käsitellään vastuullisesti. Huomioimme yksityisyytesi sekä sen, että saat tietää mitä tietoa sinulta keräämme, miten sitä kerätään sekä miten ja mihin sitä käytetään. Tässä tietosuojakäytäntössä kuvaillaan myös tietosuojaoikeutesi sekä miten menettelet halutessasi käyttää oikeuksiasi.

 

Mitä tietoa keräämme?

Byggmax kerää sekä käsittelee tietoja alla olevien alueiden sekä toimintojen kautta.

Käyttäessäsi palveluitamme tai tehdessäsi ostoksia meillä saatat antaa meille tietoa itsestäsi suoraan tai epäsuoraan monin eri tavoin. Esim. tehdessäsi ostoksen verkkokauppamme kautta, rekisteröityessäsi asiakkaaksi, perustaessasi asiakastilin, ottaessasi meihin yhteyttä tai käyttäessäsi jotakin palveluistamme, joissa jaat henkilötietosi.

Meille antamasi tieto voi olla: 

Henkilö- tai yhteystietoja - nimi, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero, henkilöllisyysnumero, laskutus- tai toimitusosoite, tms.

Maksutietoja - laskutustiedot, tilinumero, tms.

Omistustietoja - kiinteistötunnus, huoneistonumero, tms.

 

Tietoja, joita keräämme sinusta - käyttäessäsi palveluitamme voimme kerätä sinusta seuraavia tietoja:

Osoitetietojen kerääminen – pyynnöstäsi voimme hakea osoitetietoja ostostapahtuman helpottamiseksi.  

Tietoa palveluista/tuotteista - yksityiskohtaista tietoa koskien ostamiasi tuotteita/palveluita.

Taloudellisia tietoja – tarkistamme luottotiedot yhteistyökumppanimme kautta.

Tietoa siitä, miten olet käyttänyt verkkosivujamme- seuraamme esim. miten löysit meidät ja miten käytät palvelujamme.

Laitetietoja - esim. IP-osoite.

Maantieteellisiä tietoja – keräämme esim. sijaintitietoja mahdollista tavarantoimitusta varten

 

Mitä teemme tiedoillasi

Ostaessasi tuotteita/palveluita Byggmaxilta henkilötietosi voidaan tallentaa. Niitä käytetään palveluidemme toteuttamiseen sekä kehittämiseen.

Ostosopimuksen nojalla henkilötietojasi käsitellään, jotta voimme:

  • toteuttaa tuote- ja palveluostosi sekä tarvittaessa tarkistaa henkilöllisyytesi esim. laskulle ostamista varten
  • tarjota sinulle asiakaspalvelua ja tietoa haluamistasi tuotteista ja palveluista
  • toimittaa tuotteita ja palveluita
  • palvella mahdollisissa takuu- ja reklamaatioasioissa
  • hallinnoida, kehittää ja testata palvelujärjestelmiämme

Suostumuksesi nojalla henkilötietojasi käsitellään, jotta voimme:

  • hallinnoida asiakastiliäsi
  • lähettää uutiskirjeitä
  • lähettää lehdistötiedotteita
  • käyttää evästeitä tai niitä vastaavia tekniikoita

Byggmax käsittelee henkilötietoja myös intressipunninnan nojalla:

  • Valikoimamme ja palvelujemme parantaminen esim. vianetsinnän, data-analyysin ja testausjärjestelmien kautta (kehitys- ja laatutarkoituksissa)
  • Kameravalvonta (rikosten ehkäisy, tutkiminen ja paljastaminen)
  • Asiakaspuheluiden nauhoitus (laatu- ja koulutustarkoituksissa)
  • Aloitettujen tilausten/ostoskorien tallennus (hyvän palvelun tarjoaminen)

Byggmax tulee myös keräämään sekä käsittelemään henkilötietoja noudattaakseen soveltuvaa lainsäädäntöä esim. kirjanpito- ja verotuslakeja koskien.

Viestintä kanssasi

Byggmax voi käyttää tietojasi myös viestintään kanssasi postitse, puhelimitse ja sähköisesti. Saatamme kohdentaa sinulle tarjouksia aiemman ostokäyttäytymisesi mukaan sekä kutsua osallistumaan asiakastutkimuksiin. Mikäli et tahdo vastaanottaa kohdennettua viestintää meiltä, voit poistaa itsesi rekisteristä lähettämällä aiheesta sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@byggmax.fi

Huomioi, että muutosta ei aina sovelleta välittömästi. Toteutamme pyyntösi niin pian kuin mahdollista, mutta kuitenkin viimeistään 30 päivää pyyntösi vastaanottamisen jälkeen.

 

Kenen kanssa jaamme tietojasi

Voidaksemme hallinnoida palvelujamme sekä toimittaa tilaamasi tuotteet luovutamme tai jaamme tietojasi myös valituille kolmansille osapuolille.

Toimittajat, alihankkijat sekä yhtiöt Byggmax-konsernin sisällä:  Voidakseen täysimittaisesti täyttää sitoumuksemme ja muut tässä tietosuojakäytännössä kuvatut tavoitteet sinua kohtaan, voi Byggmax jakaa henkilötietojasi toimittajille, alihankkijoille sekä muille yhtiöille Byggmax-konsernin sisällä.

Maksu- ja luottoyritykset - Maksujesi käsittelemiseksi henkilötietosi voidaan jakaa taloudellisten toimijoiden kanssa.  Jos käytät yhteistyökumppanimme hallinnoimia laskutus- ja luottopalveluitamme, tullaan henkilötietosi jakamaan maksu- ja luottoyritysten kanssa. 

Viranomaiset- Lain vaatimusten tai oman suostumuksesi nojalla Byggmax voi jakaa henkilötietojasi poliisin ja verohallinnon kaltaisten viranomaisten kanssa.

 

Turvallisuus

Pyrimme aina suojaamaan henkilötietosi ja ylläpitämään soveltuvia teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä estääksemme asiattoman tai vastentahtoisen luovutuksen, käytön, pääsyn, menetyksen, muutoksen tai haitan koskien henkilötietojasi.

Vain Byggmaxin tai alihankkijoidemme työntekijöiden, joilla tulee olla pääsy henkilötietoihisi tietyn toiminnon tai tehtävän suorittamisen takia, tulee olemaan pääsy tietoihisi.

Mitä emme tee tiedoillasi

Emme tule myymään henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman lupaasi.

 

Miten säilytämme tietojasi

Pääsääntöisesti käsittelemme henkilötietojasi vain EU:n/ETA:n sisällä. Jos henkilötietojasi luovutetaan maahan tai käsitellään maassa EU:n tai ETA:n ulkopuolella, varmistamme kaikilla tarvittavilla oikeudellisilla, teknisillä sekä hallinnollisilla toimenpiteillä, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävällä suojaustasolla, joka on täysin verrattavissa EU:n ja ETA:n sisäiseen suojaukseen.

 

Miten kauan säilytämme tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan niin kauan kuin tämän tietosuojakäytännön määrittelemien tarkoitusperien täyttäminen vaatii. Kun säilytämme tietojasi muun tarkoitusperän johdosta, kuten esim. kirjanpidon, säilytämme henkilötietojasi ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeellista ja/tai laissa määriteltyä kyseistä tarkoitusta varten. Poistamme myös säännöllisesti henkilötietoja, joita emme enää tarvitse.

 

Oikeutesi

Oikeus päästä käsiksi tietoihisi.

Voit pyytää meiltä kopion tiedoista, joita olemme tallentaneet sinusta, sekä myös varmentaa tiedot. Kopio on maksuton, ja pyrimme toimittamaan vastauksen sinulle 30 päivän sisällä pyynnöstäsi.

 

Oikeus oikaisuihin

Sinulla on oikeus saada itseäsi koskeva väärä tai puutteellinen tieto korjattua tai oikaistua.

 

Oikeus poistamiseen (“oikeus tulla unohdetuksi”)

Jos et enää halua, että säilytämme tietojasi, on sinulla oikeus saada tiedot poistettua järjestelmistämme, mikäli tiedot eivät enää ole tarpeellisia siihen tarkoitukseen, johon tiedot alun perin kerättiin. Voi myös esiintyä lainsäädännöllisiä esteitä esim. kirjanpitolaista johtuen, jonka johdosta tietojasi tai osaa niistä ei voida poistaa. Näissä tapauksissa säilytämme vain ne tiedot, joita laki edellyttää. Jos käsittely perustuu suostumukseen, ja suostumus kumotaan, tullaan tietosi poistamaan.

 

Oikeus rajoittaa

Sinulla on oikeus vaatia käsittelyn rajoittamista, jos jokin seuraavista kohdista soveltuu:

  • riitautat henkilötietojesi paikkaansa pitävyyden
  • käsittely on laitonta
  • emme enää tarvitse tietojasi, mutta sinä tarvitset niitä varmistamaan, panemaan täytäntöön tai puolustamaan oikeudellista vaadetta

 

Oikeus vastustaa

Sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä, mikäli käsittelysi laillinen perusta on intressipunninta tai yleinen etu.

 

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus saada itsellesi tai uudelle henkilötietovastaavalle meiltä ne henkilötiedot, joita olet meille luovuttanut mikäli laillinen peruste tälle on ollut yhteisymmärrys tai se, että käsittely on ollut tarpeen esim. sopimuksen tekoa varten. Siirrettävyys ei saa kuitenkaan vaikuttaa kolmansien osapuolien oikeuksiin haitallisesti.

 

Oikeus peruuttaa suostumus

Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa mahdolliset suostumukset, jotka olet antanut Byggmaxille liittyen henkilötietojesi käsittelyyn.

 

Oikeus profilointiin

Sinulla on oikeus välttyä tulemasta pelkkään automaattiseen käsittelyyn, profilointi sisältäen, perustuvien päätösten kohteeksi tämän voidessa aiheuttaa oikeudellisia tai niitä vastaavia seuraamuksia sinulle. Tämä ei kuitenkaan koske näitä tapauksia:

  • mikäli se on tarpeen solmia tai täyttää sopimus kanssasi 
  • mikäli se on sallittua voimassaolevan lainsäädännön mukaan
  • tai mikäli olet suostuvainen käsittelyyn

Yhteydenotot

Henkilötiedoista vastaava taho on ruotsalainen konserni, Byggmax AB, joka on rekisteröity Ruotsin yritysrekisteriin, organisaationumerolla 556656-3531 ja jonka toimipaikka on Tukholmassa, Ruotsissa.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien henkilötietojasi ja niiden käsittelyä voit ottaa yhteyttä Byggmaxin asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@byggmax.fi tai vaihtoehtoisesti soittaa numeroon 0753-25 29 46.

 

Valvontaviranomainen

Tietosuojavaltuutettu (Datainspektionen) on se valvontaviranomainen Ruotsissa, joka valvoo henkilötietojen käsittelyä tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Mikäli olet sitä mieltä, että Byggmax käsittelee henkilötietojasi  tietosuoja-asetuksen vastaisesti, on sinulla oikeus jättää valitusTietosuojavaltuutetulle.

Yhteystiedot:

Puhelinnumero: 08-657 6100

Sähköposti: datainspektionen@datainspektionen.se

 

Päivitykset

Byggmax pidättää oikeuden tehdä tarvittaessa muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön.