Ulkoportaat Gardentop Trimax® ilman kaidetta Dolle

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 687191901
DOLLEn valikoimasta löytyy paitsi runsaasti sisäportaita, myös erilaisia ulkoportaita.
Näytä enemmän
Askelmäärä:
Askelien väri:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Ulkoportaat Gardentop Trimax® ilman kaidetta Dolle

DOLLEn valikoimasta löytyy paitsi runsaasti sisäportaita, myös erilaisia ulkoportaita. Olemme keskittyneet korkeaan laatuun, materiaalivalintoihin ja mukavuuteen ja luoneet jännittävän valikoiman ulkoportaita. Lue paljon lisää sekä ulkoportaidemme materiaalivalinnoista, erilaisista ulkoportaistamme ja useimmin kysytyistä kysymyksistä ulkoportaiden osalta.

Ulkoportaiden materiaalivalinta
Yhteistä erityyppisille ulkoportaillemme on se, että ne kaikki on valmistettu sinkitystä teräksestä ja ovat siten sinkittyjä portaita. Nämä ulkoportaat ovat huoltovapaita ja kestävät siksi erityisen hyvin pohjoismaista säätä. Lisäksi DOLLE-ulkoportaissa on askelmissa ulkonevat reiät, jotka lisäävät liukastumista ja käyttömukavuutta. Näin ollen ulkoporrasvalikoimassamme on turvalliset askelmat ympäri vuoden - myös sateisella säällä. Tutustu valikoimaamme ja löydä terassi- tai ulkoportaat ulkotilaasi.

Teräksiset ulkotilojen portaat räätälöitynä tarpeidesi mukaan
Sinkityn teräksen materiaalivalikoiman lisäksi erityyppiset teräksiset ulkoportaat voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaan. Vakiomallinen ulkoporras ei välttämättä aina sovi projektiisi, ja DOLLEn ulkoportailla on mahdollista räätälöidä ulkoporras tarpeidesi mukaan. Kun suunnittelet terassi- tai ulkoportaita, voit valita vapaasti eri kokoja, porrastyyppejä ja askelmapintoja ulkoteräsportaiden valikoimastamme. Tutustu ulkoilmaportaiden valikoimaamme ja räätälöi ulkoilmaportaat tarpeittesi mukaan.

Mitkä ulkoportaat minun pitäisi valita?
Kahdenlaisia ulkoportaitamme voidaan käyttää kahteen hyvin erilaiseen tarkoitukseen. GARDENTOP-portaita on saatavana 36-264 cm:n lattiakorkeudella, mikä tarkoittaa, että tätä teräksistä ulkoportaikkoa voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin, kuten sisääntuloon kotiin, laskeutumiseen terassilta tai vastaavaan. TORONTO erottuu ulkoilmaportaana, jonka lattiakorkeus on 246-399,5 cm. Tämä tarkoittaa, että TORONTOa voidaan käyttää vain kulkuväylänä hieman korkeampien tasojen välillä ulkotilassa.

Miten asennan ulkoportaat?
Kun ostat ulkoportaat DOLLElta, mukana tulee aina asennusopas, joka helpottaa uuden teräksisen ulkoportaasi asentamista. Voit halutessasi asentaa portaat itse, mutta voit myös aina pyytää ammattilaisen tekemään työn. Jos sinulla on kysyttävää asennuksen aikana, asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan.

Miten ylläpidän ulkoportaita?
Ulkona käytettävät portaat ovat periaatteessa huoltovapaita, sillä ne on valmistettu galvanoidusta teräksestä, joka tekee niistä erityisen kestäviä ja vastustuskykyisiä sekä kulutusta että pohjoismaista säätä vastaan.

Gardentop
GARDENTOP on sinkityistä portaista koostuva portaikkosarja, jonka avulla voidaan luoda pääsy ulkotilan eri tasoille yksinkertaisella ja mutkattomalla tavalla - tämä ulkoporras soveltuu erityisen hyvin terassiportaaksi tai sisäänkäynnin ulkoportaaksi. Ulkona käytettävät teräsportaat on valmistettu sinkitystä teräksestä, ja ne sopivat erinomaisesti ulkotilojen portaiksi - sekä liukumattomien askelmiensa että maalaismaisen muotoilunsa ja materiaalivalintansa ansiosta, mikä tekee niistä erityisen hyvin pohjoismaista säätä kestävän ulkoportaan.

GARDENTOP-ulkoportaissa on useita eri askelmamalleja - saatavilla on puuportaita, ritilöitä, rei'itettyjä portaita tai lasikuituvahvisteisia muoviportaita. GARDENTOP-terassiportaiden erilaisten askelmatyyppien lisäksi voit mukauttaa GARDENTOP-ulkoportaiden korkeutta. Se on saatavana 35-264 cm:n lattiakorkeudella ja 100 cm:n porrasleveydellä.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle