Asennussarja

Tuotenumero: 236102
Asennussarja helpottaa käsinasennettavan ruuvipaalun asentamista
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Asennussarja

Asennussarja helpottaa käsinasennettavan ruuvipaalun asentamista. Asennussarjassa on kaksi lyhyttä putkea, jotka kiinnitetään pultilla ruuvipaaluun ja jotka mahdollistavat kahden rautakangen yhtäaikaisen käytön ruuvipaalua maahan kierrettäessä. Sarjan avulla paalua ei tarvitse ruuvata yksin, mikä helpottaa paalun asentamista.

Ruuvipaalu perustusmenetelmänä

Ruuvipaalu soveltuu pienten rakennusten ja rakenteiden nopeaan ja kestävään asennukseen. Ruuvipaalu ei edellytä kaivutöitä tai routaeristystä ja asennetaan käsin. Se on nimensä mukaisesti maahan ruuvattava paalu. Kierrelaippa kiertää paalun maahan ja tekee rakenteesta vakaan ja kantavan. Ruuvipaaluja on saatavana eri pituuksissa, ja ne soveltuvat terassien, ulkorakennusten, aitojen, porttien, autotallien, autokatosten, pienten kesämökkien ja vajojen perustuksiin. Ruuvipaalu ei aiheuta tärinää maaperään eikä edellytä maansiirtotöitä. Yksinkertainen perustus tehdään ilman kaivutöitä, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Ruuvipaalut voidaan myös käyttää uudelleen. Luotettavan ja toimivan perustusjärjestelmän täydentävät paaluun kiinnitettävät pulttikiinnikkeet, U-kengät ja kulmakiinnikkeet. Valikoimamme sisältää myös koneasennettavia ruuvipaaluja.

Asennus

Kiinnitä asennussarja ruuvipaalun reikään pultilla. Asennussarjan putkiin voidaan asettaa rautakanget tai vastaavat halutun pituiset tangot paalun ruuvaamiseksi.
Tee rautakangella lähtöreikä kohtaan, johon paalu asennetaan. Aseta paalu reikään ja aloita ruuvaaminen. Ruuvipaalun kierrelaippa on hyvä ruuvata routarajan alapuolelle. Lisävarusteena saatava asennussarja helpottaa asennusta kovaan maaperään. Saatavana on myös jatkopaaluja.


Tekniset tiedot

Putken pituus: 2 kpl 300 mm
Halkaisija: 48,3 mm
Ainevahvuus: 2,6 mm
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero SR100