Hyllytasot

Tarvitsetko lisää säilytystilaa varastoon tai kotiin? Erilaiset seinähyllyt ovat kätevä ratkaisu tilavajeeseen. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja jämerät hyllylevyt, joista voit nikkaroida itsellesi juuri tarvitsemasi hyllykön.

Hyllylevyt ja -tasot sisätiloihin

Ovatko työkalut, kukkaruukut ja muut esineet aina levällään varastossa? Ehkä työhuoneesi on sekaisin ympäriinsä lojuvista tavaroista? Hyllytilaa ei enää ole, tai sitä ei koskaan ollutkaan? Hanki hyllylevyt ja hyllytasot Byggmaxilta, niin pystyt rakentamaan itsellesi juuri sellaiset hyllyt kuin tarvitset. Mäntylevyistä tehdyt hyllyt näyttävät hyviltä ja myös sopivat moneen tarkoitukseen. Erilaisten kokojen ansiosta voit rakentaa niistä myös kaappeja. Vain oma mielikuvituksesi on rajana sille, mitä nikkaroit. Mäntylevystä valmistetut tasot sopivat erinomaisesti sisätiloihin, mutta oikeanlaisella pintakäsittelyllä voit myös käyttää rakentamiasi hyllyjä ulkotiloissa - rajallisesti tosin. Asennukseen ja kiinnitykseen sopivat metallikiskot tai kannattimet. Metallikiskot ja kannattimet saat tukevasti kiinni seinään tai muulle haluamallesi pinnalle.

Tyylikkäät ja yksinkertaiset säilytysratkaisut

Tavaraa kertyy pöydille ja pinnoille, ja hyllyt pursuavat ties mitä. Jossain välissä on vain pakko hyväksyä se, että tarvitset apua - nimittäin lisää hyllytilaa. Hankkimalla lisää hyllytilaa saat kaikki työkalut, pöydillä pyörivät esineet, varaosat ja muut tavarat säilöttyä näppärästi käden ulottuville. Enää ei tarvitse etsiä ruuvimeisseliä tai vasaraa eri paikoista. Byggmax tarjoaa sinulle erilaiset säilytysratkaisut kotiisi ja työpajaasi. Voit hankkia vaikka varaston säilytyshyllyn galvanoidusta metallista, joka pysyy tukevasti paikoillaan ja kestää painoa. Varaston hylly sopii esimerkiksi autotalliin. Jos taas tarvitset muutaman hyllytason vain muutamalle tavaralle, löydät myös erilaiset hyllytasot meiltä. Kiinnität ne kätevästi seinään kannattimien avulla, ja siinä sinulla onkin jo uusi kirjahylly. Kestävät ja tyylikkäät ratkaisut säilytysongelmiin löydät Byggmaxin suuresta valikoimasta.

Luo oma hyllykokonaisuutesi - hanki hyllytasot Byggmaxilta

Hanki laadukkaat ja kestävät hyllytasot Byggmaxilta järkevään hintaan. Rakenna itsellesi toiveidesi mukainen hyllykkö. Kestäviin hyllyihin säilöt niin työkalut kuin kirjatkin kätevästi. Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa suosikkisi jo tänään!

filter-white Suodata

6 Tulokset

Järjestä
Black Red White
29 95  €
Black Red White
34 95  €
Saatavana useita leveyksiä.
Alkaen 14 95  €