Ruukut

Erilaiset Byggmaxin laajasta valikoimasta saatavilla olevat ruukut mahdollistavat kukkien istutuksen ja kasvattamisen niin puutarhassa kuin sisätiloissa. Ruukut sopivat hienosti niin olohuoneeseen, parvekkeelle, terassille kuin puutarhaan. Tilaa omat ruukut suoraan kotiin tai nouda ne lähimmästä Byggmaxin myymälästä.

 

Ruukut puutarha- ja sisäkäyttöön

Byggmaxin laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löydät edulliset ruukut puutarha- ja sisäkäyttöön. Saatavilla on eri muotoisia, värisiä ja tyylisiä ruukkuja eri materiaalista valmistettuna. Jokaiseen makuun löytynee siis sopivia ruukkuja sekä sisälle että ulos.


Saatavilla on muun muassa erilaisia muovista valmistettuja ruukkuja. Ne sopivat sekä sisälle että ulos ja ne voi jopa laittaa parvekkeelle tai terassille. Muoviruukut ovat saatavilla eri väreissä. Valikoimassa on myös esimerkiksi terrakotta ruukkuja, jotka on valmistettu huokoisesta terrakotasta ja jotka imevät puoleensa kosteutta.


Löydät myös esimerkiksi valkoisia ja harmaita keraamisia ruukkuja, jotka ovat säänkestäviä ja sopivat hyvin sekä ulos että sisälle. Valikoimaan kuuluu myös ruukkulautasia. Voit tilata valikoimasta edulliset ruukut suoraan kotiin tai voit noutaa ne lähimmästä Byggmax myymälästä.

49 tuotetta

 1. Ruukku ja Aluslautanen Umbria 24cm
  Terrakotta
  Ruukku ja Aluslautanen Umbria 24cm
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
 2. Ruukku Boston 16cm
  Matta Valkoinen
  Ruukku Boston 16cm
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl
 3. Terracotta-ruukku 17 cm
  Terracotta-ruukku 17 cm
  Hinta alkaen
  2 49 /kpl
 4. Terracotta-ruukku 23 cm
  Terracotta-ruukku 23 cm
  Hinta alkaen
  3 99 /kpl
 5. Ruukku Boston 16cm
  Matta Antrasiitti
  Ruukku Boston 16cm
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl

49 tuotetta