Vinyylilattia Ceramico Harmaa Tammi

PVC: tä sisältämätön vinyylilattia. 4x203x1290, 2,618 m2/pkt. Vedenkestävä.
Tuotenumero: 139409
Designlattia Ceramico 4 mm on vaaleanharmaa lattia, joka sopii kaikkiin huoneisiin.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Vinyylilattia Ceramico Harmaa Tammi

Designlattia Ceramico 4 mm on vaaleanharmaa lattia, joka sopii kaikkiin huoneisiin. Lattian ydin on niin kutsuttua keraamista materiaalia, orgaanista mineraalimateriaalia, joka tekee lattiasta ympäristöystävällisen. Lattia on ääntä vaimentava, vedenpitävä ja lisäksi 100-prosenttisesti kierrätettävä.

Ceramico Slim edustaa saksalaisen Classen-lattiavalmistajan uuden sukupolven designlattioita. Malliston lattiat eivät ole pelkästään täysin ekologisia ja PVC- ja kloorivapaita, vaan ne on lisäksi valmistettu puusta, joka on kokonaisuudessaan peräisin kestävän kehityksen mukaisesta metsätaloudesta. Lattioiden perusta on puuta, jossa käsittelemättömät puukuidut kapseloidaan polymeeriin ja puristetaan kokoon uudenlaiseksi ytimeksi, jota kutsutaan nimellä Composite Solid Fibreboard (CSF). CSF-ytimen ansiosta äänenvoimakkuus on suhteellisesti matalampi Ceramico-lattiaa käytettäessä. Samalla lattia tuntuu jalkojen alla lämpimämmältä kuin tavallinen laminaattilattia. Ceramico-malliston lattiat kestävät lämpötilan vaihteluita ja ovat lisäksi 100-prosenttisen vedenpitäviä, joten niitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa, kuten keittiössä ja kylpyhuoneessa. Lisäksi kaikki Ceramico-malliston lattiat ovat täysin kierrätettäviä.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 4, mikä tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten myymälöissä ja ravintoloissa.

EasyConnect-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa EasyConnect-asennusjärjestelmän ansiosta. EasyConnect on napsautettava järjestelmä, joka helpottaa lattian asentamista ja luo elegantin tekstuurin ja pinnan. Lattianasennus käy nopeasti ja saat vakaan lattian, joka on vastustuskykyinen niin kosteudelle kuin lämmöllekin.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Ceramico Slim
Lataa lisätiedot