Vinyylilattia Ceramico Antrasiitti Laatta

PVC: tä sisältämätön vinyylilattia. 4x310x638, 2,373 m2/pkt. Vedenkestävä.
Tuotenumero: 139408
Designlattia Ceramico Fano on harmaa, klinkkeristä inspiraationsa saanut lattia.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Vinyylilattia Ceramico Antrasiitti Laatta

Designlattia Ceramico Fano on harmaa, klinkkeristä inspiraationsa saanut lattia. Lattian ydin on niin kutsuttua keraamista materiaalia, orgaanista mineraalimateriaalia, joka tekee lattiasta ympäristöystävällisen. Lattia on ääntä vaimentava, vedenpitävä ja lisäksi 100-prosenttisesti kierrätettävä.

Ceramico Slim edustaa saksalaisen Classen-lattiavalmistajan uuden sukupolven designlattioita. Malliston lattiat eivät ole pelkästään täysin ekologisia ja PVC- ja kloorivapaita, vaan ne on lisäksi valmistettu puusta, joka on kokonaisuudessaan peräisin kestävän kehityksen mukaisesta metsätaloudesta. Lattioiden perusta on puuta, jossa käsittelemättömät puukuidut kapseloidaan polymeeriin ja puristetaan kokoon uudenlaiseksi ytimeksi, jota kutsutaan nimellä Composite Solid Fibreboard (CSF). CSF-ytimen ansiosta äänenvoimakkuus on suhteellisesti matalampi Ceramico-lattiaa käytettäessä. Samalla lattia tuntuu jalkojen alla lämpimämmältä kuin tavallinen laminaattilattia. Ceramico-malliston lattiat kestävät lämpötilan vaihteluita ja ovat lisäksi 100-prosenttisen vedenpitäviä, joten niitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa, kuten keittiössä ja kylpyhuoneessa. Lisäksi kaikki Ceramico-malliston lattiat ovat täysin kierrätettäviä.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 4, mikä tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten myymälöissä ja ravintoloissa.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megaloc-järjestelmällä lattian asennus on jopa kolme kertaa nopeampi kuin perinteisellä napsautusjärjestelmällä. Lattialaudoissa on näppärä lukitustoiminto, joka suojaa myös kosteuden läpäisyltä.

Takuu

Lattialla on 15 vuoden takuu oikein asennettuna ja asennusohjeita noudattaen. Takuuaika koskee asennusta kotiympäristöön. Vesiohenteinen lattialämmitys voidaan asentaa lattian alle oikean pinnan mukaan. HUOM: sähköistä lattialämmitystä ei saa asentaa lattian alle.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Ceramico Slim
Lataa lisätiedot