Drive-in

Kuinka Byggmax-myymälässä asioidaan?

Drive in -pihan ansiosta asiakkaidemme on helppo ja nopea tehdä ostoksia sekä  henkilökuntamme täyttää myyntipaikkoja.  Asiakkaat voivat vaivatta ajaa autonsa ja peräkärryn jokaisen tuotteen lähelle lastatakseen itse tarvitsemansa tuotteet. Kiitokseksi tästä työstä tarjoamme asiakkaillemme aina edulliset hinnat.

  1. Aja piha-alueelle sisäänajopuomin kautta.
  2. Lastaa helposti ja nopeasti tarvitsemasi tuotteet itse autoon tai peräkärryyn. Muista laittaa puutavara ja listat reunasta reunaan, jotta mittausprosessi on henkilökunnallemme mahdollisimman nopea ja sujuva.
  3. Aja niin pitkälle mittauspaikalla kuin mahdollista, odota auton luona henkilökuntaa. He mittaavat ja laskevat tuotteet ja antavat niistä tositteen. 
  4. Anna auton olla mittauspaikalla ja mene myymälään ostamaan lisää tuotteita tai suuntaa suoraan kassalle ja maksa tositteen tuotteet.
  5. Sahaa puutavara, kiinnitä se tai aja suoraan ulosajopuomille. Henkilökunta avaa puomin sinulle.

Huomaa

Kun ajat sisään Byggmaxille kuomullisen peräkärryn tai auton kanssa, etkä osta mitään, mittaushenkilökunta tarkistaa auton/peräkärryn ennen poistumista.  

Auta avaamalla tavaratila/peräkärry nopeuttaaksesi prosessia. 

Kun ajat mittauspaikalle, mittaushenkilökunta ottaa auton rekisterinumeron ylös tabletilleen, jotta he näkevät mitkä autoista on mitattu ja mitkä ovat maksaneet. Kun olet antanut tositteen kassalle ja maksanut, rekisterinumero katoaa tabletilta. Sitä ei tallenneta minnekään.