Rakenusmuovit ja tuulensuojat

Rakennusmuovit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kun haluat eristää kotisi tuulelta ja sadevedeltä, kannattaa sinun hankkia laadukkaat tuulensuojat. Kestävyytensä ja vetolujuutensa takia materiaali kestää kovaakin tuulta. Se suojaa runkorakenteet säällä kuin säällä ja eristää rakenteet kosteudelta.

Laadukkaat tuulensuojat suojaavat rakenteita
Oletko rakentamassa varastoa, mökkiä tai avittamassa talon rakennuksessa? Sää sallii vain tietyn hetken ja sitten pitäisi kehitellä rakenteille jonkinnäköinen suoja. Tuulensuojamuovi on rakennusvaiheessa tärkeä. Kerabit Wind -muovi on esimerkiksi hyvä kosteusteknisen toimivuutensa ja tiiviytensä ansiosta pitämään tuulta ja sadetta. Se on myös molemmin puolin laminoitu polypropyleenikudoksella, joka on UV-stabiloitu. Laadukas tuulensuoja on diffuusioavoin, mikä takaa sen, ettei kosteus keräänny tuulensuojan alle aiheuttamaan kondenssiongelmia tai muita kosteusriskejä. Muovi asennetaan suoraan seinille vaakatasoon niin, että se peittää kaikki venttiilit. Tämän asennustavan takia limitys on minimoitu. Se myös takaa ovien ja ikkunoiden läpivientien tiiviyden. Rakennusmuovit eristävät runkorakenteet suojaten ne rakennusaikana. Tuuletusvälit taas pitävät huolta siitä, ettei kosteus pääse rakenteisiin tekemään tuhojaan.

Tukevat ja turvalliset tikkaat saat Byggmaxilta
Talojen seinät ovat korkeat ja ylös pääsemiseksi tarvitaankin kunnolliset telineet. Byggmaxilta löydät kaikki tukevat tikkaat ja rakennustelineet omia projektejasi varten. Rakennusmuovit asennat siis käden käänteessä, mutta turvallisesti, kun jalkojesi alla on tukeva alusta. Hanki meiltä nojatikkaat tai vaikkapa ulosvedettävät tikkaat, jos sellaisille on enemmän käyttöä. Löydät meiltä myös kotitaloustikkaat ja muut rakennustelineet turvallista ja mielekästä työskentelyä varten. A-tikkaat sopivat hyvin yleiseen käyttöön ja niiden avulla ylettyykin jo korkealle. Ammattitasotikkaat taas tulevat tukijaloilla, mikä estää tikkaiden luisumiset sivuille. Jos taas mielessäsi on rakennustelineet, tutustu huolella pakkauksiin ja ohjeisiin, jotta saat itsellesi turvallisen ympäristön työskennellä. Kysy apua, jos epäröit tai sinua mietityttää jokin.

Laadukkaat rakennusmuovit tuossa tuokiossa Byggmaxilta
Hanki laadukkaat rakennusmuovit järkevään hintaan Byggmaxilta. Pidä rakenteet kuivana ja turvassa kosteudelta ja muilta elementeiltä. Me haluamme, että sinä onnistut kaikissa projekteissasi.

7 tuotetta

 1. Hinta alkaen
  56 95 /kpl
  2-5 p
 2. Hinta alkaen
  65 95 /kpl
  10-15 p
 3. Hinta alkaen
  14 95 /kpl
  2-5 p
 4. Hinta alkaen
  52 95 /kpl
  2-5 p
 5. Hinta alkaen
  8 95 /kpl
  2-5 p
 6. Hinta alkaen
  13 95 /kpl
  2-5 p

7 tuotetta