Solumuovit

Solumuovit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Meiltä löydät sopivat solumuovit kaikkiin rakennuskohteisiin niin sisä- ja ulkotiloissa kuin kosteissa tiloissakin. Eristä kotisi laadulla, mutta edullisesti.

Pidä kotisi lämpimänä laadukkaiden eristeiden avulla
Finnfoam soveltuu hyvin monenlaisiin kohteisiin. Tätä kotimaista eristelevyä voidaan käyttää katoissa, lattioissa, seinissä ja myöskin routaeristeenä. Se on myös vesitiivis, eikä se homehdu. Uretaanivaahto sopii hyvin tiivistämään ja liimaamaan eristelevyn reunat. Solumuovit sopivat hyvin lämmitysjärjestelmien yhteyteen, kuten lämmin- ja kylmävesiputkien sekä myös viemäriputkien eristykseen. EPS-solumuovit taas soveltuvat koko taloon ja voit myös valaa betonia niiden päälle. Ominaispainoltaan solumuovi on kevyttä, mutta omaa silti hyvän puristuskestävyyden. Kosteudensietokykynsä ansiosta solumuovi soveltuu suojaamaan tuulelta, kylmältä, kosteudelta ja homeelta. Asenna eristeet siten, että ne liittyvät ympäröiviin rakenteisiin ja ovat toisissaan tiiviisti kiinni. Valitse paksuus siten, että koko eristettävä tila tulee täytettyä. Useampaan kerrokseen asennettavat eristeet tulee asentaa siten, että saumat ovat limittäin, eivätkä niin, että ne osuvat samaan kohtaan.

Nopeuta työskentelyä oikeilla työkaluilla
Pitäisikö seuraavaksi saada homma aloitettua ja eristeet asennettua? Laadukkaat työkalut helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä. Uhraa omasta ajastasi pieni hetki laadukkaiden työkalujen valintaan, jotta työnteko olisi jouhevaa ja mielekästä. Lopputuloksesta tulee varmasti omaa ja muiden silmää miellyttävä, kun käytät oikeita työkaluja oikeassa paikassa. Käyttämällä oikeanlaisia työkaluja kiinnität eristeet paikoilleen käden käänteessä. Olivatpa kyseessä sitten solumuovit, Finnfoam tai polyuretaanieristeet, onnistut varmasti meidän avullamme. Muista tutustua huolella eristepakettien mahdollisiin asennusohjeisiin. Sinun kannattaa myös hankkia eristeen leikkaamiseen tarkoitetut veitset, jotka helpottavat eristeiden leikkaamista tarvittaessa pienempiin osiin. Oikealla tavalla asennettuna, eristät kotisi hyvin ja energiatehokkaasti. Jos tarvitset apua tai sinua arveluttaa jokin asia, voit aina kääntyä puoleemme. Neuvomme sinua tarpeen vaatiessa.

Solumuovit tarjoavat tehokasta eristystä - osta heti Byggmaxilta
Eristä kotisi laadulla, mutta edullisesti. Hanki Byggmaxilta solumuovit kotisi eristämiseen, jotta lämpö pysyisi sisällä ja kylmä ulkona. Tutustu valikoimaamme ja anna remonttisi alkaa jo tänään.

10 tuotetta

 1. 2500x600x20mm, FI-300, Suorareunainen
  Eristyslevy Finnfoam
  Hinta alkaen
  8 25 /kpl
  2-5 p
 2. Hinta alkaen
  3 90 /kpl
  2-5 p
 3. Hinta alkaen
  7 95 /kpl
  2-5 p
 4. 2485x585x50mm, FL-300, Pontattu
  Eristyslevy Finnfoam
  Hinta alkaen
  13 25 /kpl
  2-5 p
 5. Hinta alkaen
  8 85 /kpl
  2-5 p
 6. Hinta alkaen
  4 90 /kpl
  2-5 p
 7. Hinta alkaen
  7 95 /kpl
  2-5 p
 8. Hinta alkaen
  12 95 /kpl
  2-5 p
 9. 180mm, 48-pakk
  Eristenaula
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
  2-5 p
 10. 60mm, 100-pakk
  Naulauslevy
  Hinta alkaen
  12 95 /kpl
  2-5 p

10 tuotetta