Höyrynsulkumuovi

0,2mm 3x20m SFS4225 E
Tuotenumero: 21027
Paino: 11.1
Ilma- ja vesihöyryvuotojen ehkäisemiseksi tarvitaan laadukas ja kestävä, nimenomaan tiivistykseen kehitetty muovikalvo. Tähän tarpeeseen on kehitetty Tectis höyrynsulkukalvo, joka täyttää vesihöyrynpitävien muovikalvojen laatuvaatimukset ja mitat. Tavallinen rakennusmuovi (PE-kalvo) ei ole tähän tarkoitukseen riittävä.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
56 95 /kpl
kpl
Höyrynsulkumuovi

Yleisesti

Lämpimässä huoneilmassa oleva kosteus pyrkii siirtymään kohti kylmää tilaa ja tivistyy / lauhtuu vetenä eristyskerrokseen ja tukirakenteisiin. Mitä suuremmat raot tiivistyksessä on, sitä enemmän rakenteet kostuvat. Kostunut rakenne ei ole eristyskyvyltään, eikä kestoiältään kuivan rakenteen veroinen.

Kestävä

Tiivistyskalvona muovin on kestettävä vuosikymmeniä. Tavallinen muovikalvo heikkenee lujuusominaisuuksiltaan, ellei sitä ole käsitelty kosteuden- ja lämmönvaihteluiden yms. tekijöiden vanhentavaa vaikutusta vastaan. Tectis höyrynsulkukalvo on erikoiskäsiteltyä muovikalvoa, joka täyttää kyseiset vaatimukset ja kestää vuosikymmeniä. Tectis höyrynsulkukalvo on testattu pohjoismaisissa tutkimuslaitoksissa standardin EN-13984:2004 mukaan.

Helppo käsitellä

Tectis höyrynsulkukalvon vahvuus on 0,2 mm – mikä merkitsee sitkeyttä, kestävyyttä ja käsittelyn helppoutta. Höyrynsulkukalvo on mitoitettu vastaamaan normaalia huonekorkeutta ja sen leveys on 3,0 m – mikä merkitsee reiluja saumavaroja ja vähemmän saumoja.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 08004