Liitäntäputki Narvi Putkisovitin 148/119

Tuotenumero: 6712977
Laajennusputki, jolla hormin halkaisija voidaan laajentaa 122 mm:stä 150 mm:iin. Liitäntähormi on valmistettu 1,5 mm:n teräslevystä ja maalattu mustalla silikonialumiinimaalilla, joka kestää hyvin kuumuutta.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Liitäntäputki Narvi Putkisovitin 148/119

Yhdyshormit Yhdyshormit on CE-merkitty ja ne ovat valmistettu 2,0 mm teräslevystä ja maalattu kuumuutta kestävällä maalilla. Kuvassa olevat hormit ovat vakiomalleja. Ulkomitta hormeilla on 123 mm, tarkemmat mittatiedot kuvassa. Savupelti Toimitamme myös savuhormiin ja yhdyshormiin sopivaa savupeltiä, joka voidaan liittää asennusvaiheessa hormien liitoskohtaan. Yhdyshormin laippa Yhdyshormin laippa on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja saatavana myös mustana. Laipan avulla savuhormi voidaan asentaa hormiin siististi joko kohtisuoraan tai eri kulmissa. Hormien halkaisija 123 mm ja 150 mm. Kuvan hormi ei kuulu laippaan.


Ajan hengessä kulkeva Narvi-kiuasperhe tarjoaa ympäristöystävällisiä, laadukkaita ja muotoilultaan korkeatasoisia vaihtoehtoja arjen hyviin saunahetkiin. Kaikki Narvi-kiukaat ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Narvi
Tavarantoimittajan tuotenumero 302022