Hybridiparketti Tammi Bigar Oak 190mm Barlinek

2G Lukkopontti, 1,368 m2/pkt
Tuotenumero: 650850
Puulattia Hybrid Bigar Oak on Barlinekin valmistama vedenkestävä hybridilattia. Lattiassa on komposiittiydin ja tyylikäs tammiviilupinta.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Hybridiparketti Tammi Bigar Oak 190mm Barlinek

Puulattia Hybrid Bigar Oak on Barlinekin valmistama uuden sukupolven hybridilattia. Hybridinimike perustuu lattian ainutlaatuiseen rakenteeseen. Lattian ydin koostuu SPC-lattian kaltaisesta mineraalikomposiitista, kun taas pinta on valmistettu puuviilusta, joka on päällystetty erittäin kestävällä mattalakalla. Koostumuksensa ansiosta lattia on sekä vedenpitävä että erittäin kestävä ja sietää hyvin likaa ja pinnoitteita.

Bigar Oakin tummempi, antiikkinen sävy tarjoaa uusia mahdollisuuksia sisustukseen. Lämmin ja syvä sävy on hyvin harmoniassa arvokkaiden kalusteiden kanssa sekä vastaavissa sisustuksessa ja sävyissä. Mikroviistettyjen lankkujen pinta on harjattu, mikä vahvistaa vaikutelmaa lattian luonnollisesta sopivuudesta tilaan. Bigar Oak voidaan asentaa kelluvasti eikä kynnyksiä tai listoja tarvita. Lattia asennetaan paikoilleen kiinni napsautettavilla lukkoponteilla, joten sen asentaminen on helppoa ja nopeaa.

Takuu

Bigar Oakilla on 30 vuoden takuu kotiympäristöön asennettuna, mikäli asennus tapahtuu oikein ja asennusohjeita noudatetaan. Julkisiin tiloihin asennettuna tuotteella on 5 vuoden takuu.

Lattialämmityksen asentamista lattian alle ei suositella.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero H2G-DBE1-LI5-CGR-I07190-N
Tavaramerkki Barlinek