Karmit ja peitelistat

Oletko päivittämässä vanhoja oviasi tai ostamassa kokonaan uusia? Olet saapunut oikeaan osoitteeseen, sillä meiltä löydät karmit ja kynnykset nopeasti ja helposti edulliseen hintaan! Valikoimastamme löydät niin käsitellyt kuin käsittelemättömät karmit ja kynnykset 70-100 cm leveille oville.

Karmit ja kynnykset antavat kodillesi viimeisen silauksen

Karmit ja kynnykset ovat helppo ja edullinen tapa viimeistellä kotisi remontti ja niiden avulla luot kotiisi viihtyisää tunnelmaa. Byggmaxin laajasta valikoimasta löydät sekä kynnykset että karmit valmiiksi käsiteltyinä tai käsittelemättöminä erikokoisiin oviaukkoihin. Valitsemalla käsittelemättömät tuotteet varmistat, että lopputuloksesta tulee juuri sinulle sopiva. Valmiiksi käsitellyt tuotteet taas nopeuttavat remonttiasi, sillä pääset asennushommiin saman tien ja valmista tulee nopeasti.

Karmit ja kynnykset ovat helppo asentaa

Puiset karmit ja kynnykset kestävät hyvin aikaa. Puiset tuotteet ovat myös helppoja huoltaa sekä ne ovat ekologinen valinta joka kotiin. Voit pintakäsitellä ne uudelleen aina halutessasi ja luoda valintasi mukaan tilaan joko perinteisen tai modernin ilmeen. Karmit ja kynnykset ovat helppoja asentaa oikeiden välineiden avulla; varmista, että sinulta löytyy vasara tai ruuvinväännin, rullamitta, suorakulma, vatupassi, 20 milliä karmin syvyyttä pidemmät kiilat ja kynä. Karmien ja kynnysten kiinnittämiseen sopivat esimerkiksi uppokanta- ja lankanaulat. Valitse kestävyyttä kaipaavaan kiinnitykseen sisätiloissa sähkösinkitty naula. Viimeistele kiinnitys huomaamattomilla uppokantanauloilla. Kiinnitykseen ja viimeistelyyn voit käyttää myös esimerkiksi ruuveja, liimaa tai tarraa. Muista valita kiinnitystapa aina lattia- ja seinämateriaalien mukaan. Byggmaxilta löydät paitsi karmit ja kynnykset, myös kaikki muut tarvikkeet niiden helppoon ja nopeaan asennukseen. Tutustu siis valikoimaamme ja päivitä kotisi ilmettä helposti ja edullisesti!

Karmit ja kynnykset kannattaa osta Byggmaxilta

Tee itse ja onnistu. Nyt kannattaa hankkia karmit ja kynnykset kodin joka huoneeseen Byggmaxilta, sillä meiltä saat laatua järkevään hintaan. Päivitä kotiasi vain parilla klikkauksella - helppoa, eikö?

filter-white Suodata

4 Tulokset

Järjestä
4 95  €
2 35  €
39 90  €