Ulko-ovet

Byggmaxilta löydät laadukkaat sekä edulliset ulko-ovet helposti vain muutamalla klikkauksella. Valikoimastamme löydät myös laajan valikoiman tarvikkeita, joiden avulla asennat ulko-ovet helposti alta aikayksikön! Löydät myös niin ulko-ovisarjat kuin tyylikkäät ovenpainikkeet kotiisi. Tee ovesta näyttävä sisustuselementti näiden upeiden yksityiskohtien avulla.

Asenna ulko-ovet helposti

Ulko-ovet on tarkoitettu eristämään kotisi ja pitämään se turvattuna. Meiltä löydätkin laadukkaat, kestävät sekä edulliset ulko-ovet, jotka asennat käden käänteessä! Kun lähdet asentamaan hankkimaasi ovea, on tärkeää valita oikea kiinnitystapa riippuen kotisi seinämateriaalista. Karmiruuvit sopivat puurakenteisiin, kun taas betoniin tai kevytbetoniin parhaiten sopivat propulliset karmiruuvit. On myös tärkeää huomioida, että ulko-ovet tulee asentaa niin, että lattia karmin alla on suora. Mikäli näin ei ole, säädä kynnystä kiilojen kanssa, kunnes se on tasoitettu. Ovenkarmin tulee olla tasossa lattiatason ylimmän tason kanssa ollakseen suorassa. Kun tämä on tarkistettu, voit nostaa ovenkarmit oviaukkoon ja kiilata ne paikoilleen. Kiilat kannattaa sijoittaa pareittain: yksi kiila tulee ulkopuolelle ja toinen sisäpuolelle ruuvinreikien kohdalle. Vatupassilla tarkistat helposti, ovatko karmit suorassa. Muista myös katsoa, ettei karmi ole kallellaan sisään tai ulos. Nyt voit kiinnittää karmiruuvit aloittamalla saranapuolelta. Aseta ovi paikoilleen ja tarkista, että se on helppo avata ja sulkea. Sitten oletkin onnistunut asentamaan ulko-ovet oikein - helppoa vai mitä?

Laadukkaat ulko-ovet pitävät kylmän ulkona ja lämmön sisällä

Kun ulko-ovet on vaihdettu, vanhemmissa omakotitaloissa kannattaa jossain vaiheessa uusia ikkunat, jotta lämmityskustannukset pysyisivät kontrollissa. Ikkunoissa lämmönläpäisykerroin, eli U-arvo, kertoo kuinka energiatehokas ikkuna on. Mitä pienempi arvo, sitä parempi eristys. Suuresta valikoimastamme löydät varmasti omiin tarpeisiisi juuri sopivat ikkuna-ratkaisut. Mitäpä vielä siis odotat? Osta laadukkaat ulko-ovet nyt Byggmaxilta - samalla kertaa uusit helposti myös ikkunat ja täten talosi ulkoasu saa uuden, upean ilmeen!

Tilaa edulliset ulko-ovet netistä Byggmaxilta

Edulliset ulko-ovet, jotka kestävät niin aikaa kuin käyttöä löydät Byggmaxilta. Meiltä löydät varmasti kotiisi sopivat ulko-ovet, jotka pitävät niin kutsumattomat vieraat, kuin ailahtelevan sään ulkona. Sen lisäksi, että ulko-ovemme ovat turvallisia, ovat ne myös näyttäviä, sillä ovathan ulko-ovet myös tärkeä osa talosi julkisivua. Byggmaxilta löydät edulliset ulko-ovet vain parilla klikkauksella!

filter-white Suodata

4 Tulokset

Järjestä
Vasen- tai oikeakätinen
Vasen- tai oikeakätinen
Vasen- tai oikeakätinen
90/100x200/210 cm