Väliovet ja sisäovet

Sisäovet Byggmaxilta nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Pystyt eristämään kotisi hajuilta, kosteudelta ja ääniltä laadukkaiden, helposti asennettavien ovien avulla. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja tilaa omasi vain parilla klikkauksella.

Helposti asennettavat sisäovet

Oikein asennettuna sisäovet eristävät äänet, hajut sekä kylmän ja kuuman. Sisätiloihin sopii erityisen hyvin esimerkiksi massiivipuuovi, joka on edullinen, mutta erittäin tyylikäs ratkaisu sisätiloihin. Massiivipuuovi on myös helppo asentaa oveen saatavien karmien avulla. On myös tärkeää tutustua ensin huolella seinämateriaaliin, jotta osaat valita oikeanlaiset kiinnikkeet joilla sisäovet varmasti pysyvät paikoillaan. Esimerkiksi puurakenteisiin parhaiten sopivat karmiruuvit. Mikäli seinäsi ovat betonia, kevytbetonia tai vaikkapa tiiltä, on propullinen karmiruuvi parempi valinta. Muista myös tarkastaa, että lattiakarmin alusta on suora. Muussa tapauksessa voit suoristaa sen kiilojen avulla. Kun ovenkarmit ovat alaosasta samassa tasossa lattian kanssa, voit nostaa ovenkarmit oviaukkoon ja kiinnittää ne. Muista tarkistaa vielä vatupassin kanssa, että karmit ovat suorassa, eivätkä kallellaan sisälle tai ulos.

Sisäovet ovat osa sisustusta

Sisustus on se, millä lisäät kotisi viihtyisyyttä. Sisäovet ovat osa tätä sisustusta. Siistit ovet tekevät kodistasi tyylikkään ja tärkeä osa sisustusta. Saat pidettyä häiritsevät äänet minimissä, luotua itsellesi yksityisen tilan tai sitten vain rajattua kaksi huonetta näppärästi toisistaan. Voit itse päättää, millaiset sisäovet haluat asentaa kotiisi. Ota selvää moduulimitasta (seinän aukon koosta) ja tutustu valikoimaamme. Sitten tuleekin seuraava pulma, nimittäin se, onko valintasi massiivipuuovi vai kevytlaakaovi. Molemmat vaihtoehdot kestävät niin aikaa kuin käyttöä ja löydät ne edulliseen hintaan Byggmaxilta.

Kauniit sisäovet moneen eri käyttöön Byggmaxilta

Meille on ensisijaisen tärkeää, että viihdyt kodissasi, ja siksi löydätkin Byggmaxilta laajan valikoiman sisäovia aina edulliseen hintaan! Osta nyt laadukkaat sisäovet järkevään hintaan meiltä ja saat uudistettua kotisi ilmettä nopeasti ja edullisesti.

filter-white Suodata

2 Tulokset

Järjestä
70/80/90x210 cm
Alkaen 74 90  €
70/80/90x210 cm
Alkaen 49 95  €