Alumiinipäällysteiset puuikkunat

Alumiinipäällysteiset puuikkunat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kätevät sivusaranoidut alumiini-ikkunat ovat energiatehokkaita ja soveltuvat hyvin Suomen rankkoihin olosuhteisiin. Alumiini-ikkuna on vaivaton huoltaa ja sen elinkaari on pitkä. Sitä ei myöskään tarvitse maalata.

Alumiinipäällysteiset ikkunat nyt saatavilla Byggmaxilta
Puu-alumiini-ikkunat ovat kestäviä, eikä sinun tarvitse maalata niitä ulkopuolelta, sillä alumiinipinnoite kestää pitkän ajan kulumatta. Se ei myöskään vaadi korjausmaalauksia. Alumiininen lista ikkunassa suojaa sekä kosteudelta että sateelta. Saattaa olla houkuttelevaa entisöidä vanhat ikkunat, mutta se tulee usein kalliiksi. Lisäksi niitä joutuu huoltamaan useammin, sillä maali kärsii ajan myötä. Peruspuuikkunoihin verrattuna alumiinipäällysteiset puuikkunat ovat siis ylivoimaisen kestäviä. Asentaessa tulee kuitenkin olla tarkkana, että tiivisteet ovat hyvin paikallaan, jotta ikkunan rakenteet eivät kärsisi mm. lumisateen tai vesisateen takia. Alumiinipäällysteiset ikkunat ovat myös hyvä valinta korkeisiin kohteisiin tai isoille alueille vähäisen huollon tarpeen takia. Jos haluat helposti pestävät ikkunat, kannattaa valita sisäänpäin aukeavat ikkunat.

Tekemällä itse saat laatua
Puu-alumiini-ikkunat ovat hyvä vaihtoehto, mikäli haluat kestävät ja samalla näyttävät ikkunat. Puu-alumiini-ikkunat on helppo asentaa, ja ne ovat tavallisia puuikkunoita energiatehokkaammat. lämmitys tulee edullisemmaksi, kun lämpö ei karkaa niin nopeasti ikkunoiden kautta. Puuikkunoiden karmit lahoavat ajan myötä, mutta alumiinipinnoitteen avulla lahoamista ei tapahdu niin helposti. Alumiinipäällysteiset puuikkunat kestävät hyvin myös Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Ne ovat lisäksi helppoja huoltaa. Ikkunat olisi hyvä pestä kerran vuodessa. Ikkunoita pestessä tulisi varmistaa, ettei niitä pese suorassa auringon valossa, jolloin likainen vesi kuivuu ja jää kiinni ikkunaan. Vältä myös hankaavia työkaluja tai puhdistusaineita. Ikkunoiden rakenteiden sisään ei myöskään saisi päästää vettä tai niiden elinikä lyhenee.

Osat energiatehokkaat alumiinipäällysteiset puuikkunat Byggmaxilta
Alumiinipäällysteiset puuikkunat ovat nyt saatavilla Byggmaxista. Saat ne tilattua nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Meiltä löydät myös muut remontointiin tarvittavat välineet.

Suodata

4 Tulokset

Järjestä