Ilma/ilmalämpöpumppu MSA-09 Invest Living

722x187x290
Tuotenumero: 6418204
Paino: 33.8
Ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella varustettu Invest Living MSA antaa tuntuvan säästön sekä samalla yhtä tuntuvan lämmönlisäyksen taloosi.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
769   /kpl
kpl
Ilma/ilmalämpöpumppu MSA-09 Invest Living
Elegantti Ulkonäkö
Moderni
4 Kokoluokkaa
Energialuokka A+
Helposti Yhdistettävissä Wifi-Verkkoon

Ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella varustettu Invest Living MSA antaa tuntuvan säästön sekä samalla yhtä tuntuvan lämmönlisäyksen taloosi. MSA-sarjassa on 4 kokoluokkaa erilaisiin tarpeisiinne. Pienempi sopii erinomaisesti esimerkiksi pieneen mökkiin tai autotalliin, keskikokoinen malli tavanomaiseen taloon ja isoin suurempaan huoneistoon.
Paitsi että saatte lämpöä myös ilma pudistuu samalla kun lämpöpumppu on käynnissä koska ilma kiertää yksikön tehokkaan ilmansuodattimen läpi.

Ilma on ILMAISTA ja TÄYNNÄ energiaa!

Uusi Invest Living MSA muuttaa tehokkasti tämän ilmaisenergian mukavaksi lämpimäksi ilmaksi sisätiloissa. Valitsemalla WiFi-paketin voit yksinkertaisesti hoitaa yksikön ohjauksen älypuhelimen aplikaatiolla.

Kaikki Invest Living lämpöpumput on kehitetty erityisesti pohjoiseen ilmastoon soveltuviksi. Tämä tarkoittaa että ne on mitoitettu alusta alkaen käytettäväksi Skandinaviassa. Meidän pohjoismaiset lämpöpumppumme ovat kehitetty tiiviissä yhteistyössä ruotsalaisen tiimimme ja aasialaisen tuotekehitysosaston kanssa. Tuloksena on tuotteet jotka kestävät vaikeimmankin pohjoisen talven sekä kylmän ja kostean ilmaston.

Annamme hyvän takuun tuotteillemme, edellyttäen että asennus, huolto, dokumentointi ja rekisteröinti on tehty oikein. Saat kokonaisen 3 vuoden toimintatakuun ja ei vähempää kuin 5 vuoden takuun kompressorille.

Asennus

Huomaa, että ilmalämpöpumpun asennus tulee teettää pätevällä asentajalla.

TÄRKEÄÄ TIETOA ILMALÄMPÖPUMPUN/ILMASTOINTILAITTEEN OSTAJALLE

HUOM. Kun tilaat tämän tuotteen, edellytyksenä on, että sen asennuksesta vastaa sertifioitu asentaja. Asiakkaana sinun on noudatettava Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) nro 517/2014 artiklaa 11.5 ja osoittaa, että asennuksen suorittaa pätevöitynyt yritys. Ilmoita asentajan sertifiointinumero.

Jos sinulla on jo voimassa oleva sertifiointinumero, voit ilmoittaa sen kassalla kommenttikentässä.
Lataa lisätiedot
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 7350035680771
Tyyppi Ilma/Ilma
Pakkasvahti false
Tehoyksikkö W
Voltin yksikkö V
Tavaramerkki Invest Living