Ilmanvaihtoputket

Ilmanvaihtoputket Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Puhdas ilma on kaikki kaikessa. Sisäilman laadulla on iso merkitys terveyteen ja hyvinvointiin. Isot putket tuovat korvausilmaa sisään, ja letkunkiristin pitää vaihtoilman reitit kunnossa. Kotona, toimistossa tai työhuoneessa - puhdasta ilmaa tarvitaan kaikkialla.

Paikallaan seisova ilma pitää saada liikkumaan
Kuumalla kesähelteellä joku laittaa ilmastointilaitteen käyntiin, toinen taas paistaa pannun täydeltä makkaraa. Ilmanvaihdon pitää olla kunnossa, kun kotona sattuu ja tapahtuu. Hyvä ilmanvaihtoletku joustaa helposti kulmien kohdalla, mutta pitää pintansa, vaikka painettakin olisi. Ilmanvaihtoputki kootaan kulmapaloista siten, että se pysyy ryhdikkään suorana matkalla sisätiloista kohti raikasta ulkosäätä, vaikkapa katolle tai löylyhuoneesta pihalle. Ilmanvaihtoputket siirtävät keittiöstä rasvat ja käryt pois. Kun röörit ovat auki ja tuuletin puhaltaa, makkarat ja pullat voivat huoletta paistua uunissa. Hyvin asennettu ilmastointiputki tai -letku on helppo vaihtaa itsekin. Myös vaikeat kulmat kiertyvät helposti joustavalla ilmanvaihtoletkulla, joka venyy koko mittaansa ja kääntyy käärmeen lailla suuntaan jos toiseen. Kellari ja WC-tilatkin pysyvät raikkaina, kun ilma vaihtuu.

Itse laitettu ilmanvaihto toimii ja puhaltaa
Letkumaiset ilmanvaihtoputket luikertelevat helposti vaikeidenkin rakennelmien ja vaikka kattoparrujen lomassa. Ilmanvaihtoputki ja -letku laittaa liesituulettimen, ilmanvaihtolaitteen tai vaikkapa kaminan eloon aivan uudella tavalla. Tuloilman pitää olla raikasta ja puhdasta, ja poistoilmakanavan on oltava auki etteivät höyryt jää koneeseen pyörimään. Katonrajaan tai vintille putkia ja röörejä viedessä meiltä löytyy mukaan myös tikkaat ja rakennustelineet. Alta aikayksikön kauniin hopeiset putket ovat ullakolla paikoillaan ja ilma kiertää. Laadukas putki kestää aikaa ja hylkii likaa. Ilmassa on monenlaisia epäpuhtauksia, ja hyvä putki laittaa ilman kiertämään eikä jätä irtohiukkasia reunoihin kiinni pinttymään. Keittiön liesituulettimen poistoputkeksi sopii kenties kiinteä ja yhtenäinen letku. Makuasioita nämäkin, mutta tärkeintä on, että putki johtaa suoraan pihalle ja soppa ja eväät kypsyvät ilman huolta ilmanvaihdosta.

Ilmanvaihtoputket terveeseen sisäilmaan Byggmaxilta
Meiltä tilaat laadukkaat ilmanvaihtoputket järkevään hintaan. Itse tehtynä putket ovat juuri siellä missä pitää. Meidän avullamme suurimmatkin unelmasi toteutuvat kuin tuosta vaan.

2 tuotetta

2 tuotetta